Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuo sam da je kamiondzija Srbin.
cuj uce u historiju. Pa care on je odavno tamooooooooooooooooooooo
ma ajde...ja reko nesto bilo... neko namjerno unistio... sranja... sta je to njima nista... cu 50.ooo$ steta... pa to nije nista...za 5 dana ce Garbage moci nastavit snimat... boli nas Mi imamo Nevermind... hehe...boli me strudla odakle je!!!
tooooooooooooooooooo jebeni grungeri ovo se kurt zamjerio nekom na nebu opet junky jebeni kekekee
Studio unisten u saobracajnoj nesreci! Nevjerovatno! A stvarno je steta. Nevermind je album koji ce uci u historiju i eto, nestade studia gdje je snimljen. Jeli iko poginuo?
ma joj zao mi je studia
ma joj zao mi je studia
buuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jebo studio imamo cdove a mogao je bit fin muzej...