Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro osmišljena kampanja, možda se koji siledžja i zamisli nad svojim "djelima"
da takav ima mozga i obraza ne bi udarao zene jbg jadnici
pa siledžije i tuku žene jer ovima ne smiju ni pisnut, nego samo podviju rep i ušute se... pošto su puni svakakvih kretenskih frustracija, a pritom glupi ko kur*evi, istrest se negdje moraju-onda udri ženu i djecu, pošto su oni najslabiji.
jebite mene samo ne nju
protiv sam nasilja nad zenama ,ali dzevdo brate ti si obicna rinaka,u porfesionalnoj karijeri nisi imao posten mec sa pravim borcima,nego si vazda bokosovao sa polovnjacima ,neke jesi nalemao a neki su i tebe momacki, garantujem da ima momaka koji bi te u po bjela dana mogla nalemati ,gledao sam kako ti je buraz boksovao ono je sramota za drzavu ko je predstavlja.
dobro kažeš ljudino
BH MACHINE...bravo majstore :)
Sto ne prebijes KUCEVICA sto je udario Nakautirao zenu ispred suda, svi sute o tome!~!!!!
i slabija kampanja ( uz naivnu reklamu) je bolja nego nikakva.
Treba zene udarati, al naravno ne rukama i nogama, Bog dao stvar i za toga :)
Ma nek je tebi Bog nije dao mozak ;)
ma nek tebi bog nije dao mozak* ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka mu (im) čast!
Udari sebe a ne mene.
Samo jade i bjednici najveci tuku zene !!!!
Kao što najveće jade i bijednici za manekenke tvrde da su prostitutke
Mjesas kruste i kamenje, manekenke je jasno da prodaju svoje tjelo ovako ili onako...
nije da sam protiv kampanje ali im naziv nije bas... nekako mi previse zvuci kao provokacija. jos su stavili poturka na sliku(nije da i protiv njega imam nesto) ali naci ce se levat pa ce reci: ne moram njega al cu zato sad nju
Joj Dzevade moj dobri, nasa legendo, kako mi nekad djevojka izvuce zivac, zbog nekakvih gluposti, dodje mi da pocnem ujedati narod oko sebe. :) Ukinite ove serije i nikad nece biti nasilja nad zenama. Sve kurvaluke su pokupile od ovih spanskih i turskih qurava. Ostavite samo indijske, u njih dok djevojka pogleda drugog momka, prodje dva dana, pa ti ostavi mogucnost reaogovanja. :)
joj mašina.. koja je sljedeća kampanja ?!
...sila se primjenjuje samo u odbrani...sve ostalo je odraz nemoći, primitivizma i siledžijskog nagona...
Dzevad ovu kompanju shvatio doslovno, zato i mlataraju u ringu k'o vrecu :)
Kombinacija snova.