odlična atmosfera
301

U Sarajevu otvoren novi restoran Regal: Izvrsna hrana u ugodnom ambijentu

Sarajevo je nedavno postalo bogatije za jako trendi mjesto smješteno na adresi Ložionička broj 15.

Smješten na prometnoj lokaciji, restoran Regal pravo je mjesto za savršen početak radnog dana uz jutarnju kafu i doručak, kratak predah uz ukusan ručak, kao i večernju zabavu sa prijateljima, uz izuzetno bogatu ponudu hrane i pića.

Od davnina su se najukusnije i najvrijednije stvari čuvale u regalu naših nana i djedova. Mnogi od nas se mogu sjetiti tog regala iz djetinjstva gdje su se čuvale stvari odvojene za posebne goste. S ciljem očuvanja sjećanja na uspomene iz najranijih dana naših života i pružanja osjećaja topline i zajedništva restoran je dobio ime Regal.

Enterijer novog restorana je moderan, svijetlih tonova i odiše nepretencioznom elegancijom. Svaki dio restorana je pažljivo priveden svojoj namjeni, kreiran da odgovara baš svima.

Restoran Regal se može pohvaliti bogatim menijem koji obuhvata specijalitete tradicionalne kuhinje servirane na moderan način, ali i velikim izborom raznih nacionalnih kuhinja Evrope.

Kako bi vam boravak u restoranu bio prijatno iskustvo, uvijek je tu ljubazno i profesionalno osoblje da vas srdačno dočeka i ugosti.

Obradujte vaša čula specijalitetima koja se sa puno ljubavi i pažnje svakodnevno spremaju u restoranu Regal, a prijatna atmosfera je garant da ćete u ovom prostoru osjetiti mir koji nam je svima prijeko potreban!

Za više detalja posjetite njihovu Facebook i Instagram stranicu.