Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRA MILFAČA
FAHRUDIN RADONČIĆ ➡️ FIKRET ABDIĆ
IMA LI ŠĆEPANOVIH BOTOVA OVDJE ??
Sjajna osoba inizuzrtna dama velikog srca gospođa El-Khalil. Bilo bi dosita izvanredno da nam pomogne da se i u nasoj regiji organizuje ovakav maraton. Takav dogđaj ce sigurno pomoci da razvijemo mir, suživot i prijateljske odnose a zasigurno bi bilo i manje komentara poput ovih koje mozete procitati od kojekakvih zbitoglavaca na ovom portalu.
daj ovamo još harapa... daj.... daj.....
Eeee da hoce kakva delegacija al predvodena Miom Khalifom .. :/
Maratonom do njemačke socijale
ne bi joj oprostio milf vrh
Sto ne Mia Khalifa???
IMA LI OVDJE ŠĆEPANOVIH BOTOVA ??
a što brišu SDA botovi. ubica kurdske djece iz Afrina nikog ovo srpsko cigansko smeće ne poštuje. mrs u Srbiji erdogovno
tako barem nešto korisno a ne zatucati narod nekim mitingom jednog diktatora kojem žene dodju kao otirac pod noge🙏