Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nigdje nije ljepse, kao u svom krevetu...
Upravo, u nekom hotelu koji drzi do higijene nije svejedno kad pomislis ko se sve tu valjao, u ovim krevetima tek nikako ne mogu da zamislim spavanje. Ali vjerujem da ce imati dovoljno zainteresovanih.
@Girlfrompanema Ista sam takva, da mogu kako ponijela bih svoju posteljinu😂 kad skontas i mi se valjamo, al bar znamo da smo ciste😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zmirni - Bar... :)
dobra ideja
za nehljebare
kad ce otvorit u sa jebarnik sa macorima
Kakva sve sranja nece izmisliti 😏
“Jedan od Njegovih znakova je vaš san u toku noći i dana i vaše nastojanje da postignete Njegovu dobrotu. U tome su zaista znakovi za narod koji sluša“! (Ar-Rum, 23. Ajet)
a ja konto kad se natroskaš, pa malo pilegneš
Kod nas bi degenerici donosili nargile, da ga puse dok leze, umore se od sjedenja po kaficima
Pogledajte na ytb. ludo smijesnu spansku komediju ANHQV (Aqui no hai quien viva) ako vec niste ima i sa prevodom Moje drage komsije👌
escucha me bien, yo soy tu madre