Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j*bo ovo, da vidis kod mene sela
selo veselo
Fedja hajd' mi kupi farmerke na snizenju ako nadjes do 100 KM 34-34 dodjem ti lovu. I nemoj da su previse uske, tamno plave. Hvala
Ma ne dođeš mu ništa, ima Fele love, dobit' ćeš ih na poklon
ali nije u veneziji kao u dohi
Mogu oni gondolati u Dohi koliko hoce parama ali ni blizu Veneciji nikada nece da budu...jedinstven je to grad ove civilizacije...
Ona Venecija možda jest lijepa na slikama. Ali braćo kako ti kanale smrde uživo to je nevjerovatno. Kakva crna romantika. Ko da se se vozaš kanalizacijom.
petrol dolari cine cuda
Haman isti hotel kao Venetian u Las Vegasu.
opet shoping centar. svaka cast arapi lol
Ma da se ja pitam ja bih autobus protjero ovuda :D
Fedja udaj se za papire
A ja Feđe starog fotografa što se zad'o...
Uzgred budi receno, a ko nije otisao u Katar? javljaju se dopisnici svih mogucih medija..cini mi se da ih manje ode na olimpijadu..jesu li to obrlatali ove bogate Katarce da im plate :)
I njih su garant platili da sjede na trbinama
A sad ko vi znate kako je u Veneciji?
eto djeco, ako do sada niste znali šta je i kako izgleda kič
Ovo kao nešto za djecu.
...da nije vučurević mislio na katarce u onoj svojoj čuvenoj izjavi oko dubrovnika?