Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je pustiti pa da je neki idiotski lovac upuca pa da se qurci plijenom.... Nikad ih nisam mogao shvatiti...ubijati zivotinje iz zabave a ne zbog toga sto ti je potreba hrana je cista bolest. Jest off topic, ali eto...
Ovaj je drži kao da ce je zadaviti.
Yahel rijetke vrste životinja su pod zabranom za odstrel ali nađe se nekada neko g0vnar koji prekrši to pravilo. Jako lijepa životinja i nadam se da će je veterinari uspjeti vratiti u prirodu gje joj je i mjesto.
A srce malo pernato :) Svaka cast ljudima
Kad joj je zakazana kontrola
sova je preslatka, ali stari izgleda totalno high hahhahaha....! :-) drago mi je da su pernato klupko spasili!
Ja se plašim sova! :-(
Mali blesavko: )
Hajmo "ptičica"
kukumavku neko otreso iz gaca... salim se ovo je bas dobro drago mi je da su se u ovoj sjebanoj drzavi nasli ljudi da brinu za hajvane vecinu nije briga ni za ljude nazalos
Dusha slatka.. ^_^
Dobro je proslo. Samo mala " razderotina" .
Sjede dvije sove na grani kad ce jedna: "Huuuuh." Prepade me pi*da ti materina, odgovara druga :)
Oči ko zlatne kašike.
Sta cemo s vranama?
Ko da me svekrva gleda s ovih slika,puj
@Semsa se olinjala, srami se! Ta žena je rodila sina, a njen sin je tvoj muž. Nisko si pala!
@Semsa se olinjala, haha, još sam dobila i dislajk od tebe i od ostalih 7 korisnica koje ne vole svoje svekrve! :))))) A hoćete njihove sinove? Pa zapitajte te se drage moje da li volite i te njihove sinove. Ja bih se zaklela da ih ne volite, jer ne volite ni njihove majke koje su ih nosile, rodile, odgojile, pa su ih na kraju "predali" drugoj ženi koja ih nastoji prevaspitati. :))))) Neka, samo vi mrzite majke svojih muževa, ali kada vi sutra budete svekrve, očekujte isto! Nastavite sa dislajkovima. :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije sova ako nespava
tica ko tica..............
Jao baš divno. E neka i kod nas neka lijepa vijest koja ima veze sa životom. Svaka čast!!!