Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih :D niste vi prosječnog sarajevskog klošara, vječnog kokuza, uzeli u obzir :D
"- Skeniranjem mozga utvrđeno je da dobrostojeći ljudi imaju manje aktivnosti u dijelovima mozga povezanim sa empatijom." Imamo mi odličan primjer! Naše vlastodršce baš briga za građanima BiH koji jedva preživljavaju. Ne čine ništa da se stanje poboljša. Sebični su i grabe samo sebi i za sebe. :))))) Uspinju se ka vrhu, ne birajući sredstva da se gore i održe. Sad ih možemo i opravdati. Zakržljao im je mozak i nemaju dovoljno aktivnosti u dijelovima povezanim za empatiju. Baš mi ih je žao :)))).
pohlepa je cudo i jos gore sta napravi od covjeka....
У Босни већина лаже. Политичари - не треба ни наводити шта и како. Народ - лагали да неже гласати за СДА.
Strucnjaci koji se bave ovim ***** su inace bogati ljudi...
glupo je dijeliti ljude na bogate i siromašne, na obje strane ima i dobri i loših.
Tacno. Znam nekog pun ko brod a mazne gdje sta stigne😃 plus nece potrosit ni pod razno, samo stekuje... i za lazi je tacno, i za nedostatak empatije. vecina bogatasa su nevidjeni egoisti i skrtice.
...ispadosmo mi svetac do sveca...
...eurokrem je najbolji :)
...buck, taman dobro reče lakosta...još malo pa punoljetan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a lažeš :D