Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barem malo mladih normalnih mozgova imamo, nisu svi destruktivci
Još malo pa će omladinci i Njemačku obogatiti.
Svaka cast kad kazu 100 nije nesto puno al mnogo znaci sto se tice prirode. Da bogdom svak kupi sadnicu i posadi ispred kuce moglo bi se popraviti stanje zraka, al jbg kafa je danas bitnija. Postoji organizacija koja vec traje nekih mjesec dana do noce godine su rekli posaditi oko 20M drveca tako da i vasih 100 nesto znac samo naprijed!
Obogatili su i sa 10 novih zgrada a zimi se guse ko misevi u smogu i smradu.
Nove zgrade grade firme, a ne gradska uprava. I te nove zgrade se spoje na centralno grijanje, pa nemaju nikakav uticaj na okoliš.