Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantna ideja i vjerujem da ce privuci velik broj gradjana i turista ali ovoliko okupljanje i obiljezavanje je nekako nepotrebno.
Cuj okupili se zbog balona? O sunce ti grebem vrhovacko. Pa tako je to kad se biraju tipovi koji ne znaju, koji su kupili diplome na banjaluckom "univerzitetu" i ko su bez ideja i bez maste i smisla za realizaciju vaznih projekata. Gdje je traka crvena?
Popravite vi put do trebevica djelovima za koje je nadlezno istocno sarajevo prije balona i ostalih ponuda. Covjek mora lezajeve na autu mjenjati pri svakoj posjeti trebevicu!
Zna li neko nesto vise o ovome? Starom mi je to zivotna zelja i volio bih da ga odvedem nebitno koliko kosta. Ako imate kontakt ili nesto slicno pisite. :D
a đe ona naša razroka
Tim Raketa opet juri k'o kometa, predajte se odmah jer naša je planeta!
BH zastava na balonu? Nećete se vi od dodicka hljeba najest...
letjelica mora imati registraciju
How much calenzi je let? Ili ti ga,moze li ovo i obicna raja priustiti sebi....
pa, je l' se dig'o?!
Ocima i kondom da otvoris, oni bi se okupili
Marljive ruke Paljana. Svaka čast na ideji i projektu.
Hajde ne zajebavaj, eno jedan balon kod mog prijatelja u garazi. Podize se svakog vikenda. Hoce Dodikovci doci kad bude ga duvao?
gledaj uhljeba i uhlkupa ,pihfa im materina
Gdje su puterice, Staša je tu. Pastuve namazani
Pogledaj ti faca ovih! Kao na sahrani.
e cuj zvanice se pozvale, stolice, stolovi, gosti, zakuska... zbog balona... 🤣🤣👍🏾
ko je ceca lookalike sa napuhanim usnama? neka stashina shema?
ona upuhuje vreli zrak u balon
nemojte ba.....nije dobro sa planine balonom
Ovo nije let balonom, jer za to treba da balon bude slobodan, on će biti privezan, let samo u vertikali.