Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja licno nista nemam protiv pedera, ali imam itekako protiv parade ponosa i slicne propagande. Cinjenica je da gay populacija broji manje od 1% stanovnistva i ne vidim odkud pravo manjini da namece svoje ideale ostatku drzave. Zamislimo da se ne radi o pederima, vec o budistima ili jevrejima (neka manjina), dali bi bilo ok da se ulice zatvaraju, pare trose na organizaciju i zastitu vrlo male grupice ljudi. Niko nikome ne moze reci u sta da vjeruje ni kakav da bude, to vrijedi jednako za gay populaciju kao i normalnu
Tako je. Zamisli da placamo kolektivno drzavi svi sto radimo da bi drzava platila da se postave plocice i asfalti i da se zamjene ako treba Znaci, ja ti placam mjesto da ti pises da postojis.
mislis na placanje policije na obezbjedjenje utakmica.zasto se placa iz budjeta obezbjedjenje utakmice i cemu paradiranje navijaca ulicama prije i poslije utakmice?!licemjerstvo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
I sad policija normalno nece da kazni pocinioce ovih vandalskih djela iako im se zna i organizator i pocinioc. Sramota za vladavinu zakona na Balkanu
Šetaj se ti povazdan, ali prajd nećeš održati. Nema mi gluplje stvari od tog cirkusa. Skupina poremećenih da se šeta gradom. Ako ti to znači dobijanje prava, nisu ti nikad prava bila ugrožena. Niko vas ne dira, bavite se svojim životom, ali prestanite da nam se unosite u facu i drečite JA SAM PEDER/TRANS/LEZBA! JA SAM UGROŽEN! NIKO NAS NE VOLI! Skinite nam se s dnevnog reda i zabavite se tim pravim problemima koje navodno dijelite s nama. O prajdu možete sanjati ili otići kod susjeda.
Meni nije jasna jedna stvar. Da li pripadnici LGBT populacije shvataju gdje žive? Na RTL-u se upravo ovih dana vrti ona serija Parada, koja je fantastična projekcija te problematike i na žalost ima mnogo tužan kraj (ako je isti kao u filmu, da im uputim kritiku za to..). Ali nezavisno od konzervativnosti našeg naroda, ipak je nerealno očekivati da će nezadovoljan čovjek biti tolerantan, a mi smo generalno nezadovoljni, kako ekonomskom, tako političkom, te međunacionalnom situacijom. Prerano je za priču o tome.. Jednostavno je tako.
Ne smetaju mi LGBT osobe ni njihov nacin zivota ali mislim da je parada jedno obicno preseravanje.. Licno sam svjestan da cu svoje djete kad za to dodje vrijeme morati nauciti i upoznati da postoje i takve osobe i da je sve stvar licnog izbora sto nema veze kakva je neko osoba, dakle treba se boriti protiv predrasuda! Zasto bi neko bio dobar kao covjek ili los zato sto ima drugaciju sexualnu orjentaciju. Ipak parada sigurno nece promjeniti neciji stav po tom pitanju nego suprotno.. Treba naci drugi nacin pristupanja u drustvo, pogotovo u jedno konzervativno kao sto je nase.. U svakom slucaju nadam se da nece i vehBijama naumpast da paradiraju sa bradama i burqama..
samo šaraj
Niko ništa nema protiv vašeg jahanja između 4 zida,ali na ulicu to se sigurno dopuštati neće
Moze li ona meni da posipu hehe pa nek ostane anonimna...
Tel Aviv je oaza LGBT https://www.youtube.com/watch?v=nMQw29nfzpg
..još vam samo RULOF fali..hebo vas on ;-))
Propast drustva. Danas dozovlis pederu sutra ces morati pedofilu i nekrofilu itd...svi ce oni doci po svoje. Svi oni ce ti se suprostaviti i trazit ce svoja prava u novom kapitalisticko-feudalistickom drustvu. Za par godina ce drugi par izopacenih traziti svoja prava. Samo da je protiv prirodnog i da je protiv Bozijih zakona... "oni su ko stoka, i gori od stoke" ...
Kao sto se vidi iz prilozenog jako su aktivni i rade na ispunjenju svojih izopacenih ideja. Mozda ce vam to ovo drustvo i dozovoliti. Ali kad dodje trenutak...kad svacije noge budu drhtale... kad budes proklinjao ime svoje po hiljadu puta... Sve u svoje vrijeme, sve u svoje vrijeme.
Pa i Muhammed a.s. je guslao djevojcicu od 7 ili 9 godina (Neko kaze ovako neko onako) naravno njemu je to opravdano kao on je spasio ovo-ono ali svako bira hoce li biti glup ili ne, mozete mi udarati koliko god hocete minusa ali je tako. Pedofil je pedofil i to treba uspavat inekcijom odmah... Ne vidim zasto bi neko pedofile i ove LGBT poredio jer to nije isto...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A vala nek rade sta god da rade, boli me Q, ali nek' me ne diraju. Kad bi neki nesto pokus'o, zube bi svoje progut'o!
da to nije tvoja fasada ko mog komsije Harisa,, Sad ozenjen sa troje djece a shara na Lokrumu po pederskoj plazi kad god ima priliku..
Pa zar ima lgbt-a u Sarajevu?
mene samo strah da od ovih silnih vijesti koje svakodnevno citamo o lgbt ne postanemo svi pederi i da ne izumre nas bosanski narod, mentalitet i muskost.
Kakvi su samo heterofobi ovi što šaraju te grafite.