Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vama koji postite želim da vam Bog olakša. Vama koji se nacionalno prepirete na ovom članku želim da vam Bog podari pameti. Ramazan šerif mubarek olsun svim muslimanima na svijetu!
Ramazan u Sarajevu je nešto prelijepo, bez obzira koje ste vjere.U gradu vlada pozitivna atmosfera i zaista je najljepših mjesec dana u jednoj kalendarskoj godini.
@realista2018 Nije kalendarska...
umjesto da zabrane sve što podsjeća na pucanje, ove naše mazge neznaju drugo... Skake i Sarajlići, Zukoć i Čekić, pa Čengić i Bičakčić, niko od tih ljudi nije za ovu zemlju i ljude već za svoje bogaćenje i prvođenje sile i brutalnosti. Ako glasate za njih onda sebe slobodno otpišite jer njih za vas ludo boli briga.
Nažalost naša tradicija je izlapila i sada smo tirki kalifat i arapska džemahirija. Vode nas šampioni kriminala i kulturološki proremećaji. Sada smo ono što nikada nismo bili, a to je identitet koji služi turcima i arapima a nama ne pomaže!
a petarde vam smetaju...
Lijepo što je Skaka poklonio top. Uskoro dobijamo hram posvećen Budi u Mostaru, amin.
Isus Krist(Isa) je Allahov rob i Allahov odabrani poslanik :))
a šta je s nama?
@bosnjak.budist hare kishna
Isus Krist(Isa) je Allahov rob i Allahov odabrani poslanik :))
Nema istinskog Boga osim Allaha i Muhammed je Allahov rob i posljednji Allahov poslanik!
Čuvajmo tradiciju braćo, nek odadire, ima da odadire sa svih starih bošnjačkih gradova ako Bog da
Meni je drago što će pucat top u Mostaru.
Joj ovih papilizaca guzova, postedite nas svojih glupir kracanskih komentara bar ovaj mjesec.
klix nije saff...ovo je demokratija.
kao u filmu
Ramazan serif mubarek olsun 🎈
Ugodan ramazan svim bosnjacima, onima koji poste i onima koji ne poste!Zelim vam da ga provedete u skladu s vasom bosnjackom tradicijom!
hvala.
hvala.
Sretno svima koji iskreno slave i pronalaze dusevni mir u ovome.