promo
11

Tesa: Osvježenje stila vašeg doma

Uz vodeću svjetsku kompaniju, TESA, osvježenje stila vašeg doma nikada nije bilo lakše. Uđite u potpuno novi svijet rada i postanite vlastiti stručnjaci.

Uz TESA asortiman poboljšajte svoj rad i olakšajte svoj svakodnevni život. Već preko 100 godina TESA se ističe na tržištu kroz odlične prozvode i svoju jedinstvenost. Danas je TESA jedan od vodećih svjetskih proizvođača samoljepljivih proizvoda i sistemskih rješenja za industriju, profesionalne radnike i potrošače. Kompanija TESA je stvorila potpuno novi svijet rada, te pruža mogućnost svima da postanu stručnjaci. Jedan od glavnih trendova ove kompanije je popravka umjesto bacanja i u skladu s tim nude proizvode vrhunske kvalitete.

Kroz historiju kompanija je postepeno razvijala različite proizvode kao što su ljepljiva i samoljepljiva traka, pasta za zube, ljepljiva folija, dozatori i mnoge druge. Na svoju 25. godišnjicu osnivanja kompanije, u Offenburgu pušten je novi veliki pogon, pa se tako ukupna korisna površina lokacije povećala sa 4.000 na 65.000 kvadratnih metara. Kako bi bila bliže svojim globalnim kupcima, TESA kompanija je nastavila da širi svoju lokaciju i nastavlja da otvara nove pogone i nudi nove proizvode.

Danas, kompanija nudi širok asortiman proizvoda uz visoki kvalitet. Najpoznatiji proizvodi su iz asortimana kupaonske galanterije, izolacije, samoljepljivih proizvoda, profesionalnih proizvoda za stručnjake i zanatlije, te ponuda zaštite protiv insekata, koja je postala bestteler. Pored ovoga, TESA, vodeći svjetski brend, nudi sistemska rješenja za industriju i fokusira se na green koncept poslovanja.

U svim Penny poslovnicama otkrijte svijet u kome postajete vlastiti stručnjaci u otklanjaju problema. Trake za zaštitu i popravku površina, te sigurnost, izolaciju i pričvršćivanje. Uz TESA inovativne mreže protiv insekata možete zaštiti svoj dom i uživati u ljetnim mjesecima bez brige. Mreže se koriste za zaštitu od muha, komaraca, paukova i mnogih drugih štetočina. Spavajte mirno bez bolnih ugriza. Također, u Penny centrima pronađite sve za svoju kupaonicu. Osvježenje stila vašeg kupatila nikada nije bilo lakše. Stvorite sjajan dizajn kupatila sa vrhunskim TESA proizvodima.

Zahvaljujući inovativnim TESA tehnologijama bez bušenja lahko montirajte sve kupaonske dodatke i smanjite svoje troškove. Uz veliki izbor dizajna kupatila, neka svako kupatilo bude moderno bez ograničenja ideja. Nova dizajnerska linija kupaonskih dodataka, TESA, nudi sve od elegantnih do minimalističkih stilova. Izaberite dizajn po vašoj mjeri i učinite vaš dom najljepšom svakodnevnicom samo u Penny poslovnicama.

Više potražite na www.pennyshop.ba.