Premium materijali
2

Svjetski modni trendovi su u Granoffu: Otkrijte svoj omiljeni stil za ovu jesen

Jeste li upratili svjetske modne trendove ove jeseni – metropolitan look, boho dress code, athleisure komadi i capsule kolekcije?

Sve ove modne stilove možete pronaći samo u Granoff prodavnicama i biti trendy muškarac vašeg grada.

Ukoliko provodite vrijeme u uredu ili odlazite na prijem, Granoff "Metropolitan Look" je pravi izbor za vas. Odijela i sakoi izrađeni od prirodnih premium materijala, savršeno skrojeni da prate liniju muškog tijela kombinovani sa poznatim Granoff košuljama koje se ne peglaju će vas učiniti besprijekorno obučenim muškarcem. Granoff "accessories" će dodatno obogatiti vaš modni odabir kojim ćete privući pozornost na vaš stil odjevanja.

Za modni iskorak kojim ćete se dodatno istaći, Granoff nudi "Boho dress-code". Pomalo retro, bogatog kolorita, smjelih kombinacija i zanimljivih pattern-a, boho dress code vas stavlja u svjetske modne centre kao dobro odjevenog muškarca. Trend koji je poljujao uobičajene modne stilove i dozvolio šarenilo i boje jeseni da se stope u jedan Boho stil za hrabrije muškarce koji znaju kako dobro upariti modnu kombinaciju.

"Capsule" kolekcija predstavlja osnovni modni set svakog muškog ormara – teget, crne i sive pantalone, teget, crni i pattern sako, bijela i svijetlo plava košulja, muški kaput, mantil i slični modni odabir. Ako spadate u muškarce koji vole da se jednostavnije oblače, a i dalje da predstavljate muškarca koji zna šta je moderni modni stil, Granoff je modni brend koji će vas pratiti kroz cijeli život.

Provodite sport i slobodno vrijeme u novom sportskom modnom trendu nazvanom "Athleisure". Odjevni predmeti koji se nose za sport ali i slobodno vrijeme koje provodite u gradu ili prirodi. Po uzoru na globalne modne brendove, Granoff je uveo liniju stilizirane odjeće za sport i slobodno vrijeme. Izrađeni su od prirodnih materijala koji omogućavaju ugodnost i potrebnu rastezljivost. Ovim sportskim modnim odabirom ćete ostati dosljedan svom modnom stilu i u trenucima sportskih napora ili drugih užitaka slobodnog vremena.

Posjetite ih u prodavnicama u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, Zenici i Mostaru. Odaberite svoj "look" za ovu jesen i ugrabite sezonska sniženja.