Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki 5ti amerikanac teski narkoman. Nek legaliziju heroin i kokain i smanjt ce se i konzumacija marihuane.. koja logika . A alkohol se smanjio jer uzimaju kombiniraju i normalno da ti treba manje alkohola da se olesis u narko drzavama ko amerika gdje su svi na dopu
Nije im vise zanimljivo prije nisi smeo sad smijes nije vise u modi
Sve je lazzzz, samo pusta laz.....
Normalno, pa ne trazi diler licnu kartu, samo sto su nasi previse glupi da to skontaju...
lake droge, prostitucija, alkohol pa te 3 stvari moraju biti dostupne svakom. ja ne znam sta nije jasno tu, em drzava zaradjuje ogromne pare tako, em omladina to proba par puta i ostavi nije im vise zanimljivo
otvorim ti u tvom podrumu jesi cuo stoko jedna, kad si neupucen u zivot skroz
Potpuno jasno zašto je prodaja duhana porasla. Prave džointe s duhanom.
mariđuana
naslov nema veze sa tekstom
Portugal je 2001. legalizovao rekreativnu upotrebu svih droga. Jos su uveli mobilne timove koji intravenskim narkomanima dostavljaju sterilne igle i spriceve. Rezultat: konstantan pad zavisnika i ustede u zdravstvenom sistemu, prevencijom bolesti kao sto su hepatitis B i C i AIDS.
@SIHIRATOR U pojedinim zemljama u europi narkomanima daju 'pravu stvar' ali se mora lijeciti, nijedan narkoman nije agresivan/problematican sa tom taktikom.