Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bukvalno na sve ovo bogati itekako troše novac!
Jok, sirotinja trosi pare na BMW i luksuzni nakit
@Expire ljudi koji su stekli napornim radom imetak tesko da trose ..ruski oligarsi,arapski shejci i bosanska kavzi elita trosi na ove gluposti samo da bi se reklo vidi njega keslija pun ko brod vozi porsche panameru jak je vaki naki .....
Najnovije modele Ferrarija, Porše, Audija, Mercedesa, BMW-ova kupuju Bosanci na kredit. Zato su naši građani prezaduženi u bankama. Dok bogatuni hodaju pješke, na konjima, mulama i sl. Ja teksta i sr.nja!!!
@Stella15 - Ferrari nemozes kupiti na kredit - jedino mozes neki polovni preko nekog dealera ali nov Ferrari sigurno nemozes na kredit jer bi ti se Ferrari nasmijao. osim toga, tko ce ti dati kredit od €250,000 najmanje za nesto sto izgubi 30% vrijednosti cim ga izbacis iz salona.
Clanak trla - ba - ba - lan ! ! ! Svi ti bogatasi su sve to vec imali i vec radili pa se sad furaju da to nije IN. Ali su mogli ostvariti. A siromasni nisu jos nikad i zato im je zelja za sve. A sto se tice osnivaca Facebooka, pa on ne mora dokazivati bogatstvo kada ga svi znaju i znaju koliko ima. U stvari, kad si bogat mozes i GO hodat, i opet si faca. A bogami kad siromasan hoda GO, onda za njega vele da je poludio i da je JADO. Toliko od mene
ja svake godine kupujem novu pecnicu, novi frizider, toster i sve to, ove stare dajem bogatasima
Ovaj na slici je definitvno siromah il će to postati jer vozi FIAT
a usput informacija za pisca teksta pošto spominje ingvara kamprada tvorca ikea koncepta treba to raditi u prošlom vremenu pošto je isti preselio na ahiret prije jedno 2 godine, mislim
Jesu ovi utegnuti gejevi sa trimovanim bradicama i mokasinama kao ovaj na slici danas u modi, trazeni kod zena?
Zakerberg, siva majica, farmerke i dukserica. Iskreno, ni ja se ne opterećujem gore navednim stvarima, ali kvalitetan nakit volim da imam (sat, prsten)
"Čak je i vlasnik Facebooka, Mark Zuckerberg, vozio Volkswagen s ručnim mjenjačem." Šta ćeš, negdje je VW, i to isključivo s ručnim mjenjačem, statusni simbol, a negdje simbol skromnosti. Sve je do mentaliteta i percepcije.
Posljednja stavka ovog prekopiranog teksta, pored ostalih 'činjenica' koje su na granici istine, je užasna laž. Slati poruku iste kvalitete državnih univerziteta i onih privatnih u državi u kojoj se kupuju diplome u Brčkom i Travniku (Sokolcu) je jako neodgovorno, da ne govorimo o sveprisutnoj korupciji u školstvu gdje je nauka na zadnjem mjestu - educirajte javnost i svoju redakciju, ne promovišite klikbejt!
@mrtviBazen Ne govori se ovdje o BiH već o Americi ili eventualno Evropi.