Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam tu. Prelijepo izgradjeno, od sankova, stropova, stolica, stolova, kupatila pa do vanjskog izgleda. Da ovako lijepih stvari imamo aBd sto vise.
U svakom slučaju bolje neg gledat ruševinu koja je jedino služila nakomanima !
Jedina primjedba je što nema munare, al nije isključena aneksom dozvole. KAd dobije međuanrodnu nagradu za arhitekturu !
SVAKA CAST! Poslije 99.9% kretenskih objekata sto legalnih sto ne legalnih , napokon i jedno remek djelo!
Lijepo je lijepo samo su cijene napucaliiiii... :P
Reprezentativno i vanzemaljski svaka cast 👍🇧🇦
Ide li Bakir na dodjelu nagrade?
Amir Vuk Zec je zaista majstor svog posla. Slušala sam mnogo njegovih predavanja i prije svega je divan, prizemljen čovjek koji priča jezikom normalnog naroda i jako je pristupačan. Ovaj objekat je nešto što je oživjelo Trebević i hvala mu na tome. I njegovim suradnicima, naravno. :) Upamtih dobro dvije njegove rečenice: ''Džaba si se šminkala ako se nisi naspavala.'' ''Ne postoji loš materijal, već samo loša primjena istog.''
@architect Bil mu to koke dala, koliko si ocarana Zecom? Jos samo da si napisala da izrabljuje uposlenike misleci da im je cast raditi za njega. Da ne zaboravim ima puno i rusi ne valja ,hajmo ponovo. Naravno sve na stetu investitora. Inace da ne mislis da ne cijenim Zeca, naprotiv, on je jedan od najnoljih sigurno ali isto tako ima priliku raditi za najimucnije....
@nadrealist Iskreno, tako investitori žele. Zec projektuje moju porodičnu vilu i 'ruši, ne valja' je upravo ono što želimo. Ne želimo da štedimo jer ako sada napravimo grešku, često je puno teže ili čak skuplje kasnije ispravljati. Želimo najljepši dom i samo to je ono što nas interesuje, a ne pare jer 100.000 gore ili dole nam ništa ne znači ako će rezultat biti ljepota i ono u čemu želimo da živimo. Možda se vama to čini bizarno, ali da imate novca i vi bi ste isto tako radili, vjerujte mi.
Prvo Relax Tours, sad Prvi sumar, sta je sljedece sto ce poklopiti mafijaska porodica Jasarevic?
Bravo za Zeca, ali ovo je cista karina od arhitekture, kad usporedite ovo "cudo" i ostale drzave, prosto me bude stid.
Cetnici na aparatima, Bosnjaci okupiraju i Trebevic, jos kad zicara krene ima da Pale budu pune Bosnjaka i musafira.... Evo vam Cetnici sta ste tolike godine rusili i ubijali i mi opet pobjedujemo... hajmo sad jedni nazad preko Drine a drugi preko granice nek se vracaju doma... pre ostali ste svoju dobrodosilcu
Majmunoliki, za tvoju informaciju Zec je i Termag projektovao
Sta sam selfia vidio iz ovog objekta pa ima li neko da ode na Trebevic a da se ne slika tu jel to obavezno fotografisanje?
pa šta tebi smeta što se neko slika? ljubomoran?
@law2 kako cu biti ljubomoran na bolesne umove koji svaki svoj izlet ,rucak,kafu kolac dijele na drustvenim mrezama.