Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islam daje odgovore na mnoga pitanja i savremenom covjeku olaksava put kroz razne nedaće i krize. Ispravno shvatanje i upraznjavanje islama pruza covjeku potpuni duhovni mir i zadovoljstvo i dovodi ga do osjecaja potpune srece i zivotne harmonije. Zato danas veliki broj ljudi na zapadu srcano prihvata islam, pa cak i najljuci neprijatelji islama iz naseg okruzenja, tj. veliki broj pravoslavaca iz Srbije prihvata islam i postaju cestiti vjernici muslimani.
religija daje odgovore kojima se nesmiješ suprostaviti ali nedaje ni jedno objašnjenje. religija te pravi malim vojnikom koji ne postavlja pitanja. oni koji postavljaju pitanja i traže odgovore njih religija nevoli baš puno.
@Trulex Prijatelju, nema šanse da imaš duševni mir ako u tebi nema vjere u Boga.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
niti ce oni vjerovati u ono sto vi vjerujete, niti vi u ono sto oni vjeruju.njima njihova vjera a vama vasa.. (citat iz Kur'ana casnog) vidite cemu uci Islam, iako neko to pokusava prikazati drugacije.
@SvakaNaMjestu Kad su blizu smrti svi se oni najedanput sjete da ima Allah (jedini Bog) koji ih je stvorio i da im se valja vratit njemu i polagat mu račune.
najvise amerikanaca ovih dana prelazi na islam zbog trampove zabrane,neki analiticari tvrde da cak vise prelazi sad nego u vrijeme Muhameda Alija i Malcolma X
drugim rijecima fizikalna terapija je nepotrebna - idite na namaz ! kad ledja zabole ne mozes ni ustat iz kreveta a kamo li savit noge i kleknut. ispada da siv koji idu na namaz nemaju nikakvih bolova u ledjima. ko rukom odneseno.
A studije ce dokazati kako je obavljane namaza neke spasilo od Dzehennema. Samo sto tada koristi nece imati niko, osim onoga koga je Allah vec prije uputio. Vidjet cemo svi.
Ovo je očigledno članak koji slavi Islamski ekstremizam i pranje mozga mnogobrojnih Klix.ba čitaoca......logičnije je da kad čovjek klanja ima više bolova nego olakšice....jer ipak se treba dobro naguziti!
Ispravan namaz rješava dosta problema pa i one koje ovozemaljska nauka nije u stanju obrazložiti...
nije mi jasno kako ISILOVCI ubijaju u ime allaha jel to vjera ili sta?
To nema veze sa vjerom
Islam je tako prelijepa religija, eto samo to klananje... to je neka mala tjelovjezba, ali prvenstveno je molitva. Kako Allah dž.š. misli na svoje vijernike.
Znači studija je utvrdila da je isti quratz il bio na aerobiku il na namazu ... ? ? ?
nista neobicno, bilo koja tjelovjezba pomaze, isto ko yoga
@Indigont Samo sto ti za namaz treba 5 minuta, a za aerobik satak vremena.
Namaz je lijek za sve!:)
Studija pokazala da mozes explodirati od prekomjernog koristenja Islama! xD
Namaz? Vaj krem, pasteta...?
ti si samo ogranicena da to shvatis duso
HAahHAhAhahaha Genijalno xD XD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ti nam kazujes Ja sam sa vama podjednak! Ali, Najdrazi, dragulj je kamen i prvak. Kad stignes gore, gdje slusas skripu od pera, kada, Najdrazi, ugledas Lotos Munteha, sidji, sidji, vrati se, budi sve uz nas, jera, bez tebe, mi cemo lutat, trazit spas!
Dodji, Najdrazi, sidji sa Brda svjetlosti! Cudan, usamljen, mi nismo znali zasto si! Sidji, Najdrazi, snaga je s tobom velika, Mi smo korito, a ti si bujna rijeka. Dodji, dodji, i rijeku poljem navrati, dodji, dodji, potoci njoj ce trcati! Dolje, Najdrazi, tmina je pala pregusta! Ovdje laz je, iskrivila im je usta!