Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja ovakvu facu napravim iako mi je 40+
@nek0 A da se malo opustis, miješaš s.su i politiku, zezamcija je duh bosanski. Ne traži dublji smisao i ne opterećuj se. Stres te valjda puca. Malo prošetaj, ispuši se i nasmiji :)
Hej ba što ti se čojk navika ni krivom ni dužnom. Možda kad se prođe određen broj godina, mora se prestat šalit, valjda tad puca neka ozbilja. Hajd tješit ćemo se da nam to kasni ko pubertet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mali na slici je presretan... ugh sto sam zavidan...
amen, brother...
Hrana😋😋😋😋😋😋😋
Kako ću ja bolan bebu dojit?
Bebe su bebe........,slatke i umuljate .....,al bebac ja ti zavidim ,mangup si nema sta..!
SISEEEEEEEEEEEEEE
Sisa je sisa..
A drug je drug, ja u tvoju ne bi dirno....
Nešto mi poznat ovaj izraz lica... ( . )( . )
Vezano za naslov teme jedno pitanje za "stručnjake": A zašto bi bilo ko dojio bebu? Ima li šta punoljetno majka mu stara, nismo svi pedofili.
Kakva gripa i viroza...znam kad je mater sisu posolia, tad me i odbila :(
Okice ti neko fino djete, neki koriste i biber i nesto ljuto..... ma sta vec ne ali im ne uspjeva. Tesko se od toga odvojiti. hahah ;-)
Biber i fafarona su bili maciji kasalj :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Predivna fotografija 😉
hasta bila il ne bila bolje je sise za selfije cuvat a maksumu praska razmutit
slika je teška perverzija, mislim da je malo ko pročitao tekst.
Jao jao...svašta.