Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO SE NE ODNOSI NA BIH. Ovdje vlada DEMOKRATIJA a ne strahovlada. A što se tiče zaposlenosti, PA KOME TO JOŠ TREBA ? Kraj potpunih, rodnih, nacionalnih, vjerskih i manjinskih prava i borbe za njihovo ostavrivanje kako može iscrpeljni borac za narodna prava da se još zajebava i sa ZAPOŠLJAVANJEM ?
Sad da te vidim ne bih te poznao lepote tvoje zeljan sam ostao da l' me jos ima u tvojim grudima da li me trazis u drugim ljudima Ref. 2x Otkad te nema ja nemam sna i svaki dan je k'o godina ma samo da si sa mnom dao bih sve jer i kad me varas ti me varas najbolje Znam da sa tobom sve sam izgubio al' kad te sanjam ne bih se budio da l' me jos ima u tvojim grudima da li me trazis u drugim ljudima
e primjecujem da si trudna, evo ja kao dobar gazda dajem ti tri dana da pokupis svoje stvari jer postala si tehnoloski visak, ne znam kako cemo naci tako dobru radnicu kao sto si ti bila i da naravno sretno ti
Treba slusati sefa i cao
Čist dokaz BOLJI DIO BIH U KOJEM JA ŽIVIM. Otkako je Dodik došo nigdje ništa ne ide... Ni on NE IDE 😒
Kod nas su državne firme zasnovane na "jel bila plata one iste sekunde kad je trebala bit" i "kad se vratim sa godišenjeg nakon 40 dana moram provjerit šta je sa onom mojom tužbom za dodatnih 50 sekundi koje je sam i"radio" u prethodnom mjesecu". Privatne firme su zasnovane na "bilo je samo pola plate al jbg bar je bila, sreća pa neću imati godinšnji pa mi i ne treba puno para"
Ovo.
U odnosu smo, i to seksualnom. Zavuko mi ga je poso, na usta mi je izašo.
dinamo