Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno nesto lijepo iz Govnazda da procitam.
Sve bi ja to u tavu.
Naravno. Jebes zivotinju koju ne mozes okrenut na raznju il malo na tavi proprzit. Hahaha
Đe je klen i mrena?
Plotica,podust,grgeč,mladica,štuka,deverika,pastrmka......
Držao sam razne vrste ribe, čak i pirane. Jedna me je ujela za prst, komad jagodice otkinula, mojom greškom. Kad je narasla, pa uginula, zamrznuo sam je pa kasnije preparirao. Akvaristika je divan hobi.
@vojvodaPetar bilo oh je u Pet centru u Sa ali jako skupe. Za parenje su jako teške. Mora im se simulirati pad vodostaja. Komplikacija.
@vojvodaPetar Das im cvaraka da se najedu i bacis ih u krevet pa je oplodis sam. Onda ces imati pravu srpsku piranu sa tri peraja
Ima li neko kontakt broj od ovog momka kako bi ga se moglo konraktirati? Hvala
Imate ga na fb Sedin Hadžimusic
👏👏👏👌 🐠🐡🐟🐬🐋🐳🦈🐙🐚🦀🦐🦑
Koje su ribe iz Miljacke zastupljene?!
ribe bi trebale da plivaju na slobodi,one koje su jestive pojest a ostale pustit