Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citanje ovog komentara ne ulazi u to pravilo.
Hahah, da ti ispravim malo recenicu, "Citanje ovog portala ne ulazi u to pravilo."
Ma jok ba, mi smo najpametniji sa ulice i zivotnih iskustava, sta ce nama neko drugi pisati nesto pa da mi moramo gubiti vrijeme na citanje.
Ta ce gejts
Najbitnija stvar: šta se čita tokom pet sati. Bitan je kvalitetan i koristan sadržaj. Ako čitate vijesti iz jet-seta, džaba vam čitanje.
A šta ako prećeram pa bide 6?🙄
Bosnjo dudla nargilu i dok cita ovo kaze “ma ‘ta oni znaju”
@ibroDirka AHAHAHAHAHAAHAHAAAA LEGENDOOOOOO 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Joj al vi fkt nekad objavite glupost da čovjek ne povjeruje.
primjenjujem pravilo al nisam multimilijarder
I kod nas se procita jedna kniga u zivotu ako racunamo prepisivanje referata lektire od nekog strebera.
Ja sam ovo pravilo počeo primjenjivati prije tri godine i evo, bgm, u zadnjih pola godine svaki dan grah za ručak. Ima se, može se. Preporučio bih svakome.
njesra
Restoran Bosan, kod Seje Brailovića, Kladionica, šiša, teferić. A kad ću to stići?
od citanja citam samo prevod na filmicima sa porn-huba...
Ja (31) sam počeo aktivno i samovoljno (bez nečijeg pritiska) čitati sa 23 g. Shvatio sam da je to najbolje “gubljenje” vremena, ako već volim sa lutam u glavi. Tražio sam kvalitetu i skont’o sam da ima bruku dobrih stvari da se pročita i da se dosta dobrog može naučiti. Najviše sam čitao kad sam morao negdje čekati, npr. u javnom prevozu, čekajući negdje i kad sam kod kuće bio. Čitao sam ležeći, stojeći, samo kad sam hodao i vozio nisam mog’o, zato postoje audiobooks
Vokabular i najbitnije koncentracija su mi se poboljšali i nisam se više bojao, jer kroz knjige sam dosta naučio i sam zaključio, tako da je sve manje neznanog bilo. Shvatio sam da puno vise ne znam, nego sto znam. Ali to me oslobodilo straha, jer shvatio svijet oko sebe. Danas i dalje čitam i radim posao zahvaljući sto sam se školovao i samo-školovao. Meni se isplatilo!
Da, ali nisi naveo iz koje si se oblasti načitavao, je li to stručno-naučna literatura beletristika...zabava. Danas je bitno, možda bitnije nego ikad, znati prepoznati onu kvalitetnu literaturu, budući da je komercijalizacija učinila da svaki šljam može naškrabati nešto i ako se to izdavaču učini kao "roba" koju će neko kupiti onda će se naći na tržištu -knjiga!
klix komentatori su rođeni sa svim potrebnim znanjima iz svih zivih oblasti, nema potrebe da citaju. samo da laprdaju...
Mogućnost pronalaska posla će sve više ovisiti o posvećenosti učenju, a na to ukazuju i u Svjetskom ekonomskom forumu (WEF). Možda negdje kod njih, kod nas u Bosni sigurno neće
Ovo ne vazi za BiH.kod nas je sve preko stele
Zaboravljate pravilo izrabljivanja proleterijata