Vrijeme za shopping
64

"Sretnih 13" Alta Shopping Centra: Od 22. do 28. decembra doživite jedinstvenu rođendansku magiju

ALTA Shopping Centar
Alta Shopping Centar
Decembar je mjesec darivanja i radosti, a ujedno i vrijeme kada Alta Shopping Centar obilježava svoj rođendan te svim posjetiocima donosi jedinstvenu shopping magiju.

Prethodne godine svjedočili smo raskošnoj rođendanskoj proslavi koja je oduševila mnoge sugrađane. Tada su posjetioci zapisivali svoje novogodišnje rezolucije, a u zamjenu su dobijali simbolične poklone koji su im bili mala pomoć i podrška na putu da svoje odluke ostvare, hrabro i bez posustajanja.

Ove godine, Alta Shopping Centar vas neće pitati da li ste uspjeli ostvariti svoje prošlogodišnje odluke (mada je ovo idealna prilika da možda sami sebi postavite to pitanje), ali će vam na najmanje očekivani način postaviti čak sedam zanimljivih pitanja o kojima sigurno niste razmišljali.

Alta Shopping Centar
Alta Shopping Centar

Naime, od 22. do 28. decembra u centralnom holu Alta Shopping Centra vas čeka magična "old-school" telefonska govornica koja ima jedan specijalni poziv i pitanje za sve one koji uđu unutra. Uslov za ulazak u govornicu jeste da tog dana potrošite 50 KM bilo gdje u Alta Shoppping Centru, čime ostvarujete pravo na učešće u nagradnoj igri pod nazivom "Sretnih 13".

Šta će vas to pitati glas sa druge strane slušalice – ipak morate doći lično i saznati. Svaki dan donosi novo pitanje, a po dva najkreativnija odgovora tokom prvih šest dana dobijaju vrijedne nagrade: vaučere od po 1.000 KM koje je moguće iskoristiti za nezaboravna shopping iskustva u Alta Shopping Centru.

Alta Shopping Centar
Alta Shopping Centar

A, 28. decembra ćemo zaista vidjeti kome je broj trinaest sretan broj, jer se tada bira i posljednji dobitnik vaučera od 1.000 KM.

Ovog decembra u Alta Shopping Centru doživite posebnu rođendansku čaroliju i uz malo mašte, kreativnosti i otvorenosti, možda baš vi budete među 13 odabranih autora najkreativnijih odgovora, kojima će broj 13 sigurno značiti sretan početak nove godine.

Ako se i dalje pitate kako postati najbolja verzija sebe u novoj godini, možda je posjeta Alta Shopping Centru najbolji način da to saznate, dok se pred vama otvaraju vrhunski shopping, beauty i gastro svjetovi, obučeni u najljepše praznične tonove i slavljeničke note.