Međunarodni dan žena
1
Sretan 8. mart
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CESTITAJTE ZENAMA KOJIMA STE UKINULI PORODILJSKU NAKNADU BOGALJI
hvala na čestitci... a nama ne treba ni jedan političar da čestita, mi smo hrabre i jake žene, koje se same borimo za sebe. Oni neka čestitaju svojim hanumama i g-djama, ako one slave, jer 8. Mart je \"praznik komunjara\", a to je nespojivo sa nacionalistima na vlasti i njihovim ženama. Čestitam i ja svima onima koji slave Dan žena!
Evo dobre prilike za hrabrog, pravičnog, vrijednog itd. Mirsada Kebu da se pojavi u medijima i u povodu značajnog praznika bla,bla izrazi bla,bla jer bla,bla.. kao i da će u narednom periodu bla, bla, bla !!! hajde kebo, nedelja je, nema vijesti, šta čekaš ?
posrani komunisticki praznik
hvala:)
Hvala :-)