Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh svašta čuješ i na ovom kluxu, a ja mislio da su somelijeri izbjeglice iz Somalije
kaze dobra zdrijebceva krv a od nje kad se napijes hoces se s mjesnom zajednicom udarat
vvino piju nane vino piju nane age saaaarajliiijeee 🍷
SOMELIJER = POREZ NA BUDALE!
jel . a na kojem smo mi to novou ako se ne opijamo ? U nas helem nista ne valja ? De ba. Okrenite se oko sebe . I pokrenite .
"Šejtan želi da pomoću vina i kocke unese među vas neprijateljstvo i mržnju i da vas od sjećanja na Allaha i od obavljanja molitve odvrati. Pa hoćete li se okaniti?"
De na jedigovna
"O vjernici, vino i kocka i kumiri i strjelice za gatanje su odvratne stvari, šejtanovo djelo; zato se toga klonite da biste postigli što želite."
Da bi nosio lafo bradu i bio u stranci... de ba neserite vise... sa papka je kljukusa, za gospodu je Vino. Iz sela odakle ste dosli niste ni culi za to
@adi.kadric.7 - probaj na trenutak zaboraviti na ljude i poslušaj šta ti tvoj Gospodar kazuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E brate gdje ćeš to? -Evo odoh na trening. Šta treniraš? -*udahne zrak ponosno kao da se radi o nadnaravnoj pojavi* Somelijerstvo brate. (Treniram, brate onaj, znači treniram da pijem vino i pogodim kakva ga je ruka i kad ubrala.)
E brate gdje ćeš to? -Evo odoh na trening. Šta treniraš? -*udahne zrak ponosno kao da se radi o nadnaravnoj pojavi* Somelijerstvo brate. (Treniram, brate onaj, znači treniram da pijem vino i pogodim kakva ga je ruka i kad ubrala.)
Placena reklama. Slovenka vina kupi za 3,5 eur a ovdje prodaje 25 KM
ruzica i visko za bosnjino istancano nepce
Sta ide uz 'struganicu'? Osim hoshafa?
Zasto bi se ismijavalo??? Crveno vino u maloj-normalnoj dozi je cak zdravo popit!
Zato što Balkanac zna da je najbolje piće na svijetu rakija prošlogodišnja od Rasima iz Gornjih Vragolova, iz onog starijeg šljivika iznad puta. Vino smatra zapadnom podvalom za pedere.
somelijer za janjetinu cevape i ostalu sitnu divljac
Sta zna primitivac sta je fino vino?