Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
85% od televizijskih i filmski gledatelji ne znaju šta su proizvod plasmani , jer su isti izuzetno varljiv. Nije samo pitanje pustinje, več je pitanje cijele industrije koja uništava lujudska bića sa bezsmislenim fiilmovima i tv serijama. Danas čovjek u kući radije gleda šeherzadu nego navija za svoju državu u uktamici, mada i sports pretjerava sa plasiranjem nepotrebljivi proizvoda.
Pored svih *anja na planeti, ljudi 8seru oko J pustinje?!?!
Pa nisu snimali BOLJI ŽIVOT pa da nema destruktivnih scena. Svi filmovi o MAD MAX-u su krajnje nasilni, nije to ljubavna priča već demonstracija anarhističko-rušilačkog dejstvovanja maloumne psihe opremljene snažnim motorima i vozilima. Nemože se bitka voditi a da se ništa ne slomi, jel tako.
Nigdje vise r e t a r d a nisam vidio na jednom mjestu nego na ovom klixu.
haj ba još malo pa će pola kopna biti pustinja
Samo zele da dobiju pare z odstetu, ja im kazem nece moci ! Toliko dugo cekam ovaj film a sad ovi ekolozi hoce sve to da ugroze, nema sanse !!!
mah hoće da keš da uzmu
nije mogla filmska ekipa sama to unistit neko je dav'o dozvole za snimanje, vize za boravak, radne dozvole e taj koji je dao te dozvole i vize - je najmanje kriv za sve....
Unistili pustinju, haha... prije ce biti da su namibijci namirisali mogucnost da iskamce neku odstetu od bogatih stranaca.
vao uništili su pustinju, strašno, tko će sada nadomjestiti pjesak...