Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste li probali ujutro proci raskrsnicu kod higijenskog? pa tamo samo sto od koncentracije CO2 ne crknu dok prelaze pjesacki... I onda kada odes na planinu i cist zrak oces da povratis pa onda moras malo ispod golfa da se naudises "normalnog zraka" :)))))))
.ebemu misha, pa je li ovo neko otkriće? Zvuči mi isto kao naslov vijesti "Topla voda je vruća"... Mnogo pametni ovi norvežani.
SMOke + foG = smog Staro trafo ulje u Golfu ili paljenje plastike stvara dioksine + shkart gorivo u neznanobroj vozilica u Sa chini opstanak stanovnika i njihovih plucca upitnim. Joss da nije zemnog plina....Bopal bi smo imali.