Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOSTA MI JE I MOJE LAZI A NE JOS DA SLUSAM NJIHOVU.
Ma ko ih jebe, kad su seljacine! Ja bih njih sviju na livadu istjerao da ovce cuvaju, i to nacrtane na papiru - jer ce i njih pogubiti.
a porezni obveznici im placaju racune mobilne telefonije.....
nije ni cudo.... a pogotovo kod nas...nedavno sam citao istrazivanje UNDP-a o mogućnostima elektronske uprave u BiH....vecina vladinih sluzbenika nema ni e-mail adrese niti se zna koristiti racunarima..također vecina ne zna ni sta je web stranica.... a kamoli da ti dajku odgovor o tome da li se online može dobiti neki formular za koji inace moras u sarajevu satima cekati u redu...ma ustvari kad malo bolje razmislim kakvi sve polupismeni moroni i moronke vode i rade za ovu drzavu....zlo mi je....
komentar