Sezona još nije gotova
34

Ski bicikl je nova zimska atrakcija na Jahorini, rentanje za sat vremena adrenalina 30 KM

Ski bicikl nova je atrakcija na Jahorini
Ski bicikl nova je atrakcija na Jahorini
Olimpijski centar Jahorina predstavio je još jednu modernu atrakciju za ovu zimsku sezonu. Riječ je ski biciklima - SKIBIKE, što je, kako mu i samo ime govori, u osnovi brdski bicikl koji koristi skije umjesto točkova.

Ova revolucionarna disciplina obuhvata najzabavnije elemente skijanja i brdskog biciklizma. Stoga je idealna hibridna aktivnost za sve ljubitelje bilo koje od dvije discipline.

Najnoviji trend zimskih adrenalinskih sportova podići će užitke i radosti snježnih padina na nivo koji je donedavno bio potpuno nepoznat.

Poznato je da svaka sportska aktivnost igra ključnu ulogu u održavanju vitalnosti tijela i razvoju motoričkih sposobnosti, ali donosi i mnoge druge fizičke i mentalne prednosti.

Dok biciklizam pomaže u razvoju koncentracije i koordinacije kod djece, disciplina Skibike to podiže na još veći nivo, jer vozač cijelim tijelom manevrira po snježnim površinama.

Ski bicikl nova je atrakcija na Jahorini
Ski bicikl nova je atrakcija na Jahorini

Pored toga, riječ je o sjajnoj aktivnosti koja je idealna i za veće grupe skijaša. Bilo da ste na odmoru sa porodicom ili prijateljima, ova aktivnost će ispuniti sva vaša očekivanja i omogućiti vam da provedete kvalitetno vrijeme u prirodi sa svojim najbližima.

Olimpijski centar Jahorina na raspolaganju ima deset ski bicikala, a rentanje je moguće iskuljučivo u poligonu Trnovo uz kartu za poligon.

Cjenovnik:

  • 1 sat – 30 KM
  • 2 sata – 50 KM
  • 3 sata – 70 KM

Naučite nove vještine, osvojite staze i stvorite nezaboravne trenutke na planini.