Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da se nije sudario..
Instruktor čega? 🤣
Da li netko ima kontakt ovog decka? Hvala
pa imaš ime i prezime piši mu na fejs
i ja sam u svoj vakat kad sam zavrsio srednju skolu i dok sam na fax isao povremeno s tetkom malterisao ono mijesao malter prosijavao pijesak za fini pa smo shalovali ploce pokrivali kuce. bilo je vrijedno tadasnjih 20 KM dnevnica
Viganj 10 min udaljen od Orebuca 😂
Orebica*
Tamo vjetrova i talasa gotovo da i nema, tip se samo pravi važan, možda i pokupi kakvu ribu na tu foru
Vidi se da ti nisi nogom krocio na peljesac
A ti nisi bio nigdje van jadranskog mora. Što se tiče minusa, radi se o sponzoriranom članku tipa Džejle Ramović i to se daje iz redakcije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne pij gazirano, uzdrži se od kupusa, graha i druge hrane obilne vlaknima, i pokorićeš vjetrove
halo šta fali kupusu
Fali mu hrskava kožica. Ne možeš od kupusa krvavicu napraviti, ni sudžuk, ni sudžukice, ni pljeksavice, nema od kupusa vruće masnoće da se somun umoči. Dakle fali mu mnogo.
Svaka čast momak, samo ovo kitesurfing mi zvuči malo perverzno..
Ma kituje brat tamo vjerovatno sto stigne...sarajlija,voli surfanje...dalamtinke bale li bale dole