Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u prevodu: kada ste pijani ne radite nista :D
u prevodu: nemojte piti :)
@KenCo, u prevodu, nemoj se zaje*avat :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve sam ovo dozivio i sad sam pijan dok pisem,mozel neka nagrada recimo boca jegera ili nesto slicno :))))))))))))))))))))))))
Obozavam kad mi se ovo dogodi http://gifreakcije.com/reakcija/293/ono-kada-sam-vec-pijan-i-netko-mi-ponudi-pice
ne radi ti taj link a maksuz sam htio da pogledam...
ja sve ovo radim osim mozda petog bih i to da imam bivsu hehe
haha sto se nasmija samo na naslov! Neznam sad gdje sam to gledao i pitaju covjeka sto ne pije, jel mu nije dobro kad pije? I kaze on ne ne meni je dobro ali ostalima oko mene nije! haha e bas tako...
alkoholizam -samovoljno izazivanje ludila-Hipokrat
Alkohol je najveci ubica ljudske vrste
Ako ove stvari ne radis, onda nemoj ni pit!!!!!!!!!
ako znate piti i ponasati se kad pijete, do ovih stvari nece ni doci. bolje da je pisalo u naslovu: Sedam stvari koje ne trebate raditi kada vec ne znate piti :)
Reci mi nesto novo !
po mom mišljenju sve je u redu izuzev šeste stvari Ne miješajte posao i zadovoljstvo Ukoliko ste pijani, ne razgovarajte o poslu, jer možete reći stvari koje ne mislite, ili koje vam nikako ne odgovaraju. Ukoliko niste pažljivi, to može biti prava katastrofa za vašu karijeru. mislim da će pijan čovjek baš reći što misli i smatram da mu to ne bi trebalo naškoditi karijeri. društvo je kvalitetnije ako se kaže istina.
ako ne volim šefa neću s njim ni sjediti ni cugati, već ću raditi posao za koji me plaća. sjedim i cugam sa prijateljima a ako mi je šef prijatelj neće mi zamjeriti što sam mu rekao da je šupak u nekim stvarima. mislim da će to cijeniti ako sam bio argumentiran.
ne bih ga odbio, ali bih bio jako umjeren u piću i nakon druge pive bi se opravdao da moram ići kući, čeka me familija i tome slično, na primjer da mi alkohol škodi, visok pritisak i tako to. ali iskreno ne vidim razlog zašto bi šef baš mene zvao da pijem s njim.
Trebali su dati listu šta treba raditi tad.