Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozemo tigra hraniti politicarima live prenos na tv
Cak iz Bengalije, imali su tajgera I u Bihacu kud I kamo blize
Divnoo zaista
Pionirska dolina svake godine sve ljepsa i ljepsa.. odlicno, ovo najvise raduje djecu
Vijest koja najvise raduje djecu, ali i nas odrasle :D
Drago mi je vidjeti da Pionirska ulaze trud da bi unaprijedio svoje poslovanje. Tigar će svakako povećati broj posjetilaca, po meni je ovo odličan projekat.
U Zagrebu i Beogradu je iskoristen svaki metar povrsine. Imamo vise prostora da se uradi i sredi Pjonirska dolina. Kada se to uradi tek onda je mozemo zvati Zoo vrt.
Je* ote, rodis se ko bengalski tigar i zavrsis u Bosni.
Odlicna stvar, na taj nacin ce se i povecati broj posjetilaca u Pionirskoj. Nadam se samo da ce KJKP Park obezbjediti sve uslove potrebne da tigru bude lijepo☺️☺️
Donacija jako vrijedna za sve nas gradane.
nekada je zoloski vrt bio na Ilidzi I trebao bi se vratiti
i danas dan ima vise majmuna na ilidzi neg u pionirskoj
Barem ce djeca imati sta vidjeti. Trenutno nema 5 zivotinja kako treba.
Mozda jeste zalosno za zivotinju, ali ako odemo u Zagreb i vidimo njihov zoloski onda smo odusevljeni kako je to uredjeno. Nas zoloski je samo ovaj i treba se ulagati u njega, pruziti razne atrakcije djeci.
Vijest koja ce obradovati najvise djecicu. Mi imamo jedan zoo centar i u njega se treba ulagati.
Gdje su oni dezeurni seratori koji se bune kad se pomaze psima, i kao uvjek navode penzionere? Zasto se sada ne bunite? Koji ce djavo bengalski tigar u zoloskom? U svjetu zatvoraju ovakve vrtove jer se zivotnje drze u nehumanim uslovima. Zasto se ne pomogne ljudima? Jel znate koliko nabavka kosta? Koliko hranjenje kosta? Mah...Balkanska posla i marifetluci.
Anarchy Ja smatram da bi trebalo pusti tog tigra na ulice čim dođe, vjeruj ne b i ni on jeo ovo smrdljivo meso
Bas me interesuje kako ce 9kg mesa dnevno zbaviti Pionirska Dolina kad nisu u stanju nahraniti sve zivotinje koje se tamo nalaze. Zivim prekoputa skoro 2 decenije i tesko da mogu otici od zalosti i tuge kad vidim u kakvim uslovima se nalaze a da ne pricam o faktoru gladi.