Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste vala i kojeg Kineza uslikati ima ih na svakom koraku.Ovako mi se ne da oteti utisak da ste sa namjerom uglavnom forsirali slike pokrivenih.Nadam se da namjera nije da se i na ovoj temi zakuha:)
Ovi Arapi nisu ni m od muslimana. Oni su tako prljavi, nekulturni da bog sačuva..sa samo vidite apartmane poslije njih...Bolje primiti švabaku porodicu 7 dana nego arapski klan 20 dana. Švabo zove i izvinjava se zato što je jednu čašu razbio. Arapi polupaju čitav apartman i niko ništa
@ZutiGolub čuj nisu muslimani? pa šta su? nisu protestanti jbte
@Omere ne ponašaju se kako se muslimani trebaju ponašati. To sam htio reći
Joj komentara zbog zena u nikabu, pa sta oni se tako oblace i ako njima nije neugodno i toplo sta i mene briga oni dodju budu ovdje par dana ili sedmica i ostave dobre pare i vracaju se nazad kuci. Ovo kad nemas sta pametno prokomentarisati uhvatis se pokrivenih zena iz bliskoistočnih drzava.
je bo turiste, i hrvatska ima milone turista, i nema napretka, a zemlju sve vise i vise napustaju,
Najgori su mi ovi tzv.sarajevski srbi sto su otišli nakon rata i laju na svoj grad, smrde, pljuju, rađe idu u beograd i srbiju nego u Sarajevo i Bosnu, kako subsamo bijedni i mizerni, ovo je i njihov grad ali od mržnje ne mogu živjeti!
Turisti su turisti, pare su pare, ali puno je migranata koji su se “umiješali” medju turiste. Interesantno, nije ih bilo dok je trajao SFF. Bojim se da ćemo imati “turista” i poslije završetka turističke sezone!
Predivno Slobodarsko Sarajevo, Japanci, Italijani, Arapi, Njemci, Francuzi i ko zna ko ne, jedini politički pluralizam u državi a možda čak i regionu, tačno Evropa a i Svijet u malom, krmojedima još uvijek rak rana.. Ako ovako izgleda Alijino Sarajevo poslije 4 godine agresije, možete samo zamisliti kako se krmojedi osjećaju, mukica..
Pa ne dolazi genocidna spodobo, ja živim za dan kada niti jedan kaurin neće u Sarajevo doći, poslovno se podrazumjeva jer nam uzimate poslove, ali ja želim da vi ne dolazite nikako, čak ni turistički..
Ja prvo mislio da je kabul ili islamabad.
@JanSobieski sta ces kad si glup
@JanSobieski vjerovatno ti u kuci kao u Sjevernoj Koreji samo rezimska PTPC pa tako pises jer to je njihova kuhinja i naravno laktasko-manjackog Baje
Ovo vi nazivate turistima?? Pa nije ovo Teheran mamu vam hebem sve nindja do nindje. U sta se pretvori nekad jedan od najljepsi gradova u bivsoj Jugi sad postade grad seljakluka i papanluka.
@radlovac pa da niste granatirali, ubijali, silovali, palili, genocidaši bolestni možda nebi ovako izgledalo.
Neka ih,meni ne smetaju.A ako su ovi pametni koji se bave turizmom sada nakon odlaska turista koji su bili sa manjom djecom,tj odlaze zbog početka škola,samo neka malo spuste cijene i eto stranih penzionera koji svakako ne vole gužve a nisu više velike vrućine.Lijepo se može produžiti sezona do kraja oktobra.
Ninja do ninje
Pravite slike samo sa zamotanim ženama. Ili sijete strah među drugima od netolerancije ili želite ostaviti poruku da se sve žene trebaju sakriti
Hrane leteće pacove na Baščaršiji
Kamenjarski srbi na aparatima
Neka turista mashallah, jos nas to i dijaspora izvlaci, mislim na srednju klasu i sitnu buraniju, trebamo im stope ljubiti a ovim Uhljebima i SDA drzavnim parazitima sto rade po inspekcijama, policijama, salterima je svejedno, njima je plata redovna i pogolema, vikend odmah iza dzume pocinje, vracaju se u svoja sela i balege