Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na par fotografija prepoznao sam Vrelo Bosne a ove ostale su valjda iz arhiva i čini mi se da su snimljene negdje u Avganistanu ... !!!
@halal passat.... http://njuskam.net/u-sarajevu-je-arapi-napali-zbog-kratke-majice-adela-mahmutovic-porucuje-mrs-svojoj-kuci-beduinska-stoko/
@Elaa.... Ma ne pretjerujem, ali čim vidim recimo fotografiju Br. 1 prva asocijacija mi je Kandahar ...
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Kad idem na Ilidzu moje dijete se uvijek odusevi i pljesce jer misli da je na programu neki film sa nindzama
@halal pasat, i ja sam protiv nasilja, al imamo institucije koje se trebaju biti protiv toga. Imao sam fodira sa hiljadama arapa i nije bilo takvih problema, naravno na jako velikom broju turista ima odredeni broj budala i da se dese incidenti (znam isto mnogo evropskih turista koji su pravili problema kad se napiju) al to medijima nije zanimljivo pa ne prenesu. Tako da to su kao i svi turisti i imaju odlican docek bilo gdje u Evropi, osim kod nas...
Da vas mali Ante vidi! Kako cete sada da budete 'tamnoputi'! Kada pocne nova istraga poturica na nivou Evropskog kontinenta, a to dolazi ubrzo, sve cete u Anadoliju.
@BivsiTurcin3 nick ti sve govori. Kompleks je teska stvar
Ovi Malezijci (ili Indonezani) totalno u soku. Mislili su da je kod nas hladovina tokom cijele godine, a docekala ih tropska klima, gore nego kod kuce :)
kako klix naizgled bezazlen članak pretvori u klaonicu. evo javljam se da raspravljam bilo s kim o bilo čemu.
Mediji igraju veliku ulogu u manipulaciji drustvom sto Klix vjesto i nemilosrdno koristi. Njima na dusu to sto rade, ali narod se prima pravo sudeci po komentarima..
Bosanci nisu ni izbliza svjesni sta ih ceka samo za 5-10 godina...za neko dalje vrijeme da ne govorim.
E sad meni nije jasno zašto je "mnogima" smetao moj komentar kad sam rekao da sam na nekim od ovih fotografija prepoznao Vrelo Bosne a ostale mi djeluju kao da su iz arhive i da su snimljene negdje u npr. Avganistanu ... ! ! !
Podanicki mentalitet...nas covjek se vise voli nudit da mu drugi radi o glavi i drzi ga na sitnom djeparcu almentaciji vise nego zapeti uzeti knjigu sta nauciti ili kakvog posla zavrsiti.
Početi najoštrije primjenjivati zakon protiv potpunog pokrivanja lica.
Pričamo o nekakvom svjetskom gradu, evropskom Jerusalemu a "smetaju" nam turisti? Jeste li vi pojedini normalni? Dajte, dogovorite se! "Smetaju vam" arapi, pokrivene žene, Kinezi ... Šta će biti kada Škoti u suknjama dođu, pitaćete imaju li momka? Gori smo mi, pola grada u trenerkama po gradu hoda, cure nam ne izlaze iz pantola, tene ne skidaju ni u restoran kada idu a fol gledamo druge. Trebamo prvo od sebe krenuti!
koliko si ti glup to jos jedinice nema. kod nas je sve 1/3 znaci nista ozbiljno ne moze bez druga dva. pa cak i ovi tvoji arapi nedavno da nisu usvojili izmjene na Vjecu ministara ne bi mogli dolaziti
To da "cure ne izlaze iz pantalona" si 100% pogodio,ja neznam sta je ovo da suknjice vise ne mozes vidjeti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
trebali ste naslov staviti arapska izletišta mamicu im njihovu crnu poganu
svi ovi sto vole arape da Bog da mu kcerka bila cetvrta zena nekom starom debelom prd*nji, a otac mu jos dvije mame u kucu doveo.
ne ja sam za EU i zapadne vrijednosti ovo vracanje u sedmi vijek nije u redu. a i ti si SDA poltron i parazit pa zivis
glavni domasaji tvog zivota lizat guzicu nadredjenom ti u SDA i kacit se na budjet. uz to njegovat kriminal i ovakve anomalije koju unistavaju Bosnjake u BiH mi smo bili Bogumili od Turaka primili islam...a ovo sad jos jedno krizanje ssa arapima veze nema
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gluho bilo od ovih atapa nigdje koraknuti.
radikalno krilo SDA koje zagovara hegemoniju Bosnjaka nad druga dva konstitutivna naroda u delirijumu, sto je pogresno i sto ce nam se odbiti od glavu
turisti ok, ali da se gnjezde , da kupuju nasu zemlju natopljenu krvlju sehida i boraca za sitne pare ...to nikako, potrosi pare jedi janjetinu vidi vodopade i jezera i pravac na avion kuci nema zadrzavanja
Kad pogledam ove slike, prvo sto pomislim, hvala Bogu sto smo se odjelili...
@vitezoviredazmaja https://youtu.be/JXroO0pGBu8
I nama je. Skupili smo vas u tor od 49%, sad jos samo preko drine....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://youtu.be/JXroO0pGBu8