Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sportske discipline u Bosni - Dizanje kredita, - Preskakanje rata, - Plivanje u dugovima, - Trčanje za žirantima.. Posle kažu loši smo!!
Kad već trčiš, onda trči, ostavi se mega slušalica, mobitela, selfieja i poziranja, drugim riječima lažiranja...
Eto po komentarima ispadne da samo neradnici trče. Ako radiš od 8 do 16 h dođeš doma, opet imaš vremena za trčati barem jednom tjedno ili vikendom. Možeš misliti kako ste vi zaposleni, već sjednete pred tv i gledate sapunjare, a to netko vrijeme troši za sport i boravak na zraku!
Joj Sare kakva je Allahami znači GRMI
Extra sam se po treći put danas registrovao da pošaljem administratoricu klix foruma (koja je očigledno na PMS-u) u tri ....... peršuna !
Lakaaaaaa ljepotanu BH estradnog neba, i najveća zvijezdo u BiH, pa ti si mnogima uzor sa pjesmom "A ti si se upiškila", haha takav si pjevač da za tramvaja nemaš, i da ribu jedeš za doručak, ručak i večeru (a marendu prespavaš), jedeš je sa lukom u tanjuru (kaže da TUNU voli) Hvala!.!
Sarah najljepsa bosanska manekenka, kakva Amra :)
Laka je klovn sumnjive seksualne orjentacije.
Hehe dobro si opisao smucala
da pola trkačko sposobnih ljudi na planeti trči svijet bi bio puno tolerantnije mjesto. trkača sam vidio umornog ili nasmijanog, nikad bijesnog. ko nije probo ne zna:)
Po ovome ispade da trcanje rjesava sve zivotne probleme, ako imas kakvih problema odtrcis par krugova i sve si rijesio.
Samo vi uživajte :D