Uskoro stižu članske kartice
0
Sa eKuponom ušteđeno preko 100.000 KM
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ušteđeno, nego dokazano kako nas lopataju svi prodavači i ugostitelji
Hajd fino fino :D i sad ce doci neki papci koji ce reci da ovo ne valja :)
Sve pohvale, svaka cast menadzmentu. Ocekujemo ponude iz drugih gradova, ne samo Sarajevo. Kupio sam par kupona i ostalima toplo preporucujem.
Kako smo mi negativan narod, nevjerovatno. Da nemamo ovako nešto u BiH, rekli bismo: \"vidi Hrvatska ima, a mi nikd ništa nemamo\" bla bla bla. Pa onda kad krenemo naprijed sa nekim stvarima, opet ne valja. Neka reklamiraju, brate mili, tako i treba i tako se radi u cijelom (razvijenom) svijetu. I zašto štediti i kupovati po sniženjima znaći biti CICIJA?!!!!?
Sta ih reklamirate vise ? Ako si na to spao Ado ... heh
placamo svi sa-x reklamu i to dodje ovako, dajem na vrata a uzimam kroz prozore, bravo sa x stipu ba dushmane ccc krivo vam sto vi nemate ni za vecere zbog silnog blebetanja hahaha
Pa molim te, ko bi placao nekom reklamu, ako to moze besplatno raditi, na portalu koji je izuzetno posjecen? Mislim da se nije rodio takav biznismen.
fkt jesu ... umjesto da plate na drugim sajtovima reklamu oni sami kod sebe i nista ne placaju, kreteni pravi... pocevsi od hans holsijusa, pa na dalje...
dosadni ste sa ovim e kuponom nismo židovi pa da budemo cicije, mi smo galantan narod hebo vas štednja.
Nabijam i vas i kupon.ba na k....u.r.a.c samo sebe reklamirate.. d.e.b.i..l..i