Uskoro stižu članske kartice
0

Sa eKuponom ušteđeno preko 100.000 KM

Sarajevo-x.com
Ponuda za Hotel Pahuljicu traje do ponoći i na dobrom je putu da se u potpunosti rasproda
Ponuda za Hotel Pahuljicu traje do ponoći i na dobrom je putu da se u potpunosti rasproda
Na bh. servisu za grupnu kupovinu na internetu eKupon.ba, koji je svjetlo dana ugledao prije nepuna dva mjeseca, ušteđeno je preko 100.000 KM.

eKupon.ba, koji vam redovno donosi super-atraktivne ponude sa preko 50% popusta, privukao je veliki broj zainteresovanih kupaca. Do sada je kupljeno preko 5.000 kupona, a svi korisnici su zajedno uštedjeli preko 100.000 KM.

Trenutno aktivne ponude na eKuponu su ponuda poznatog plesnog kluba Romantik sa 50% popusta na mjesečnu članarinu za časove salse, i super-atraktivna ponuda Hotela Pahuljica na Vlašiću koja završava večeras u ponoć. Hotel Pahuljica je samo za kupce sa eKupona ponudio 52% popusta za noćenje u hotelu Pahuljica na Vlašiću, tj. platite 79 KM umjesto 164 KM za noćenje sa doručkom za dvije osobe + bazen, sauna, fitness. Za djecu do 7 godina se ne plaća noćenje.

Iz firmi InterSoft i API, koje stoje iza ovog projekta, zahvaljuju se svim korisicima koji su prepoznali potencijal grupne kupovine na internetu i najavljuju mnogo dobrih ponuda u nadolazećem periodu. Sve ponude se mogu pratiti direktno na stranici eKupon.ba, preko newslettera ili preko Facebook stranice.

Također, eKupon tim poziva sve korisnike koji nisu unijeli svoju adresu prebivališta da je što prije unesu na stranici "moji podaci". Prvih 2.000 korisnika, koji su ostvarili barem jednu kupovinu preko eKupona, i koji su unijeli svoju poštansku adresu dobit će početkom juna svoju jedinstvenu eKupon člansku karticu koja će zamijeniti tradicionalno štampanje kupona.