Za samo 108 KM preko eKupona
0

S voljenom osobom zakoračite u vinsku bajku Bolfan Vinski

Sponzorirani članak
Zadovoljite Vašu potrebu za iskustvom tišine, mira i spokoja u zelenim meditativnim ambijentima vinograda Bolfan Vinski. Zahvaljujući eKuponu za čak 50 posto povoljnije možete uživati u vinskoj bajci za dvoje u zagorskim bregima u Bolfan Vinskom vrhu. Platite samo 108 KM umjesto 216 KM za noćenje sa doručkom za dvije osobe.

U zagorskom kraju se vinova loza uzgaja već hiljadama godina. Bolfan Vinski vrh je najveća vinarija u tom kraju i smatra se komadićem raja za sve gurmane i ljubitelje dobrog vina. U oazi tišine uživat ćete okruženi raznolikim mirisima i okusima. To nije mjesto gdje ćete samo doći, naručiti vino, popiti ga i otići.

Preko eKupona za samo 108 KM uživajte s vama dragom osobom, a osim noćenja u rustikalnom ambijentu i doručka, Bolfan Vinski vrh je za Vas pripremio i hladnu platu i butelju Bolfan vina, gratis obilazak podruma i vinograda, streličarstvo, te aperitiv dobrodošlice.

Na raspolaganju su vam soba za vinske degustacije, seminar sala moderno opremljena, restoran Vinski Vrh, vinski podrum, Vinski Vrh suvenirnica, imanje za ugodne ljetne šetnje, livade za piknik i team buildinge.

Na imanju vinarije možete provesti cijeli dan u ugodnom druženju s vinima i vinarima, upoznavajući proizvode vinarije i uživajući u hrani spremljenoj po slow food metodologiji i sljubljenoj s okusima Bolfan vina, u potpunom i relaksirajućem miru i tišini.

U vrlo ugodnom ambijentu mogu se degustirati vina, a prema trenutnim mogućnostima naručiti i domaći hladni naresci (sir, vrhnje, kobasice, špek, suhi sirevi i sl.).

eKupon se potrudio da vam korištenje ove ponude omogući neograničen broj kupona po osobi koji se mogu iskoristiti čak do 1. decembra 2012.