Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije orginale vec originale...
istina je da piratstvo je krada, ali za nase uslove pirati su jedino sto sebi mozemo priustiti, budimo realni ko ima 20, 25 maraka za orginal !?!?!
E NEKO slazem se sa tobom netrebamo davati ovim stranim kretenima pare pogotovo ne ovim hrvatim i srbima i ovim zapadnjacima neka pirata sta bi bez njih nebi mogo iamti kolekciju od 10000 CD-ova kurca bi mogo da kupim koliko da su sve orginali
Andrej dolazimo po tebe...
Andrej, ti si totalni idiot. Ali, sta je tu je. I za takve kao ti, ima mjesta na ovom svijetu.
HEH,AJDE TO URADI OVDE GLAVU BI TI OTKINULI NAŠI SELJACI.MA,JEBALI BI TI SVE KAD BI NESTO POSKUŠAO OVDE,HEHEH
hajde ba ne serite svi...svi vi uzimate te iste pirate za koje kazete da ih treba ukinuti...samo serete bezveze...ja se slazem s tim da trebamo kupovati orginale nasih domacih izvodjaca, ali ove strance ne moramo...zasto njima puniti dzepove kad oni imaju para na bacanje...
e sad ce mo vam dici cjene u BiH, umjesto 1,5 bice 1,6Km buhahhaha
Krajnje je vrijeme da naše vlasti urade nešto po tom pitanju i da unište ulične prodavače piratskih cd-a i drugih stvari, kao lažni Ray Ban naočala!
ETO NAS I U BOSNU HAHAHAHHAHA