Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvalim te Boze i jedna pozitivna vijest !
@gooUser1561888010 pričaj sestro neka te hvale klix mahalaši
Odma po osmjehu mozes prepoznat pravog insana
Jedno veliko Bravo Nermana! Vidi se po tebi da si dusa od zene !
Nije ona bosanka nego bošnjakinja... ne moze nekad bosanac nekad bošnjak; odabrali ste...
Ima i u bosni beskucnika.
da te dragi Allah dž.š. nagradi, Amin ya rabi..
Nema ljepse vijere od Islama nit tacnije knjige od Kuràna. elhamdulilah..
Svaka cast bosanko. Dijaspora se samo ne qurci samo kad dodje ovdje. Cist primjer da krezube ljencine koje nece da rade i sto im je sve tesko radit i neisplati se danas radit za dnevnicu da vide sta dijaspora radi i da se ne vozaju samo BMW-i kad dodju ovamo.
svaka vama cast
Osnovni identitet Balkanca nije kukanje, kritika i nerad nego pljuvanje. Balkanac kada ima kritiku, on je crpi iz ljubomore i mržnje, onda pljuje po osobama koje se eksponiraju u nekom poslu.
a vi pljujete po americi zbog fasisticku propagandu islamista i rusa...da Amerika ima puno gresaka, ni ja nevolim previsu tu zemlju i to sto cine po drugim zemljama nije uvijek korektno ali opet su 100% bolji od sugavih rusa s tom fasistom putinom i fasisticke islamske zemlje. ( namjerno kazem fasisticke islamske zemlje jer ima i puno islamskih zemalja koji su manje vise normalni)
@chapito *ispravak: nije fasist putin nego kapitalista putin jer taj bolesnik kolje zbog resurse.
aferim curo
dobrota i dobra energija zrace iz nje bez da covjek cita ovaj clanak
Može li neki link ove nvo ? hvala.
Aferim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Svaka ti cast i na dobroti i na vremenu koje trosis da bi drugima makar malo bolje bilo.Svoje vrijeme utrositi za nekog drugog u SAD - u je prevelika stvar.