Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zgrada od takvog betona koji godinama postaje sve jači, a ne da propada. Za sve ove godine, uništen samo reljef na krovu. A besplatan ulaz.
Bas tako. Sami kamen. Kroz otvor na vrhu čak i kiša prolazi i upada unutra. Tako da ne znam šta je moglo u njemu izgoriti. 🤔
Kad svabo napravi 😂
Ih sto slagase... A Semir od Visokog zivi u piramidi..
Jako interesantna i impozantna gradjevina. Bio sam prosle godine u jesen u njoj! Fenomelna gradjevina👍🏼
Meanwhile u Sarajevu prave 3d makete svake godine. Prepoznatljivi landmark Sarajeva 3d makete 😂😂😂 Ukoliko de mogu vidjeti od smoga. 😂😂
To su bili inžinjeri.... I to su prirodni materijali😉
Koriste se i piramide u Visokom pa se ne kurcimo
u sarajevu na bascasiji napraviti repliku ove zgrade u otomanskom stilu da privucemo nove turiste
pozorište Subotica.
Cuj zgrada, e moj novinaru
Zid placa je stariji
A svi znamo da je Rim stari srBski grad.
SEJTAN JE PAO U RIM
KAD VIDIM SLIKU BR. 6 ODMAH MI SE 💩💩
Žalosno je da postoje muslimani koji nisu svjesni značaja u Islamu Isusa/Isa a.s. i njegove majke Marije/Merjeme. Iako naravno nije toga svjesno ni velika većina kršćana kao npr. da u kur'anu ima i poglavlje posvećeno Mariji i bezgriješnom začeću Isusa.
💩💩💩💩
Star kao Grčka😁