PROMO
15

Rezervišite svoj stan na najljepšem dijelu Mediterana u srcu Makarske, u naselju Glavica

Završena je prva faza izgradnje u prvoj zgradi Adria u budućem naselju Glavica u Makarskoj.

Planirano naselje Glavica je na fantastičnoj lokaciji u centru Makarske u blizini svih sadržaja koji su idealni za početak obiteljskog života, a istovremeno to naselje budućim kupcima nudi urbani stil življenja u mirnom okruženju sa panoramskim pogledom na more i otoke.

Zgrada se sastoji od podruma, visokog prizemlja i 4 kata. U zgradi je ukupno 39 stambenih jedinica. Zgrada ima dva ulaza sa dizalima, a na svakome katu su po 4 stana što budućim kupcima osigurava intimniji prostor stanovanja. U ponudi imamo jednosobne, manje dvosobne i komforne dvosobne stanove. Ovisno o položaju, stanovi se razlikuju po veličini, okruženju i stilu, cijeni i panoramskom pogledu na grad Makarsku, more i otoke. Ali ono najvažnije za ove stanove je pametna funkcionalnost, savršen komfor za vas i vašu obitelj. Stanovi koji se nalaze s bočne (istočne i zapadne) strane zgrade osim pogleda na more imaju pogled na impresivnu planinu Biokovo koja dominira krajolikom i štiti grad sa svih strana. Jedinstvene terase sa staklenim ogradama i zelenim vrtovima s mediteranskim biljkama, pogledom na more pružaju Vam osjećaj da je vaše okruženje dio Vašeg doma.

Što se tiče gradnje i opremanja, zgrada će se graditi visokim standardom i vrhunski će se opremati. Fasada na zgradi će imati 8 cm debljine kamenu vunu, vrhunska termo, hidro i zvučna izolacija. U stubištima će biti izolacija sa kamenom vunom debljine 8 cm, unutar stanova biti će dodatna izolacija. U dnevnim boravcima će biti podizno klizne stijenke velikih dimenzija sa termo izolacijskim staklima. Na jednom zidu u dnevnom boravku biti će dekorativna obloga sa Kerlite pločom.

Ulazna vrata u stanove bit će sigurnosna "Blindo" protupožarna, a unutarnja furnirana vrata 1. klase, bijele boje. Sve prostorije u stanovima će biti sa ugrađenim led rasvjetnim tijelima. Sve sobe u stanovima bit će klimatizirane. U stubištima će biti brački kamen i inox ograda. U kupaonama će biti podno grijanje, visoko kvalitetna keramika (Kerlite ploče dimenzija (2,40 m x 1,25 m), kvalitetni kupaonski ormarić sa umivaonikom i sanitarije sa "soft-close" daskama.

Prostori tuševa će biti većih dimenzija na "walk-in" principu sa staklenim pregradnim stijenkama.

Svaka dio ove zgrade pažljivo je osmišljen kako bi vam olakšao život, zgrada "Adria" je zgrada po mjeri budućeg Kupca, bit će to sigurno utočište za sve one koji traže mir s pogledom na more, a opet u neposrednoj blizini imate centra grada koji jamči vrhunsko uživanje u noćnom životu.

Zato ne propustite pogledati ponudu samo u agenciji Adrion nekretnine.

Rezervirajte spektakularni pogled na zalazak Sunaca i doživite smiraj dana upravo na ovim terasama.

Izaberite profesionalnu uslugu, izgradnja i prodaja, nudimo Vam top lokacije na Makarskoj rivijeri, sve vrste nekretnina, +15 godina radnog iskustva, sigurna kupovina i prodaja vaše nekretnine.

Kontaktirajte nas: Adrion nekretnine +385 (0)21 678 555 +385 (0)99 425 6130 Whats App/Viber E-mail: [email protected]