Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi pomfrit je samo u Belgiji i Nizozemskoj oni ga dva puta prze a sve ostalo u svijetu nije vidjelo pomfrita nema pomfrita bez krupnog krompira od pola kile minimalno
Koja glupost ... u kojem restoranu se ne koristi zaledjeni pomfrit??? Razlika je sto se u restoranima koristi palmino ulje koje se moze zagrijati na vecu temperaturu i pomfrit se brze przi, sto vrelije to bolje i hrsksvije. Drugo pomfrit od svjezeg krompira ne ide, pun je skroba, potrebno ga je ubaciti u vrelu vodu na par minuta i bice bolji.
Pomfrit sadrži akrilamid koji je kancerogen.
Mora octa, ne može sirćeta?
tipfeler, trebalo je pisati octan