Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na šta Hrvatsko Bugojno spade!! Jad i bijeda!
Na šta Hrvatsko Bugojno spade!! Jad i bijeda!
Po svemu gledajuci, uvjek je ovdje okupator potreban.
da sadake i onda glasa za sda. daunov sindrom je mila majka
E ovako treba da izgleda unutrasnjost dzamija i mekteba
Arhitektura i umjestnost u dzamiji vrh.. A vala neka je i onaj ramazan prosao, vidim smucilo se ovim ramazan muslimanima bez rakije... a i oprase sa postom, dzamijom itd. Sve privatna stvar , a svaki dan na otvorenom iftari, slikanje, poziranje,mediji itd.
@secondton3 nisi valjda i ti ?
@gratefuldead Sta nisam valjda i ja ??
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
MasaAllah - da im se Allah smiluje i upise ih u svoje dobre robove - amin.
Kako je lijepa ova džamija.
Sultan Ahmetova
@Kapetan26 Sultan Ahmeta Osvajača,odnosno okupatora
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trenutno se u Bugojnu grade dvije nove džamije a mnogi vjernici nemaju ni za iftar
@fudocar Balijo nisam đikan a evo ti istina za laprdanje https://www.bug.ba/u-sultanovicima-graditi-ce-se-dzamija-vrijedna-200-000-km.html http://www.bugojno-danas.info/u-bugojnu-postavljen-kamen-temeljac-za-dzamiju-karalinka/