Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka joj cast.. A ovim sto daju pasivno agresivne komentare,i racionalizaciju tipa "jel ono kateter" nek jedu ..... za rucak dorucak i veceru =)))
Dobra :)
Zaista me zbunjuje činjenica da je pojam "normalnog života" u tome da se skineš do dola i slikaš u nAk'im sexy pozama...I'm confused :S ... Znači, bez obzira na sve nedostatke, ako se slikamo golišavi u sexy pozama, imamo normalan život???
Hahahah ja sam sad totalno zbunjena je li ja zivim normalnim zivotom ili sam ipak nenormalnim, jer se ne skidam ovako da bi pokazala da sam normalna. Joj nis' ne kontam. :P ;-)
Draga smješka, očito je da smo nenormalne :D ... ništa dok se ne poskidamo i to sve javno dokumentujemo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Bravo za njenog muža.
Bravo curo.......al nije baš za naslovnice :-(
Svaka čast što si prebrodila taj teški period u svom životu... Skidanje da pokažeš kako "imaš normalan život i kako možeš biti privlačna uprkos svemu" - e tu već postoji mogućnost da si prilikom povrede glave i kičme ozbiljno oštetila neki moždani centar.
Zignu me citavo tijelo :((((
Jebo je admin u kateter