Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije loše vako malo obać zemlju i famaliju.
Jest,jest...kad si obilazio :) što mi nisi onda javio za Cicu :P Da se udala u komšiluk :) Našla finog dečka sa vlastitom kućom :) I mama mu je fina :) voli Cicu i dozvolila mi da svaki dan svratim na kafu :) Ja htjela da je vratim,obzirom da je maloljetna :) Al šipak.......neće,pa neće...i eto,ja se sažalila :( Šmrc :)
@Lyla hahahahah, čini mi se da je epilog te priče sretan :))) dobro je a da ja imam kakvu moć prvo bi sebi pomogo, pa onda i cici a i ostalima :) što ljudima što životinjama.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I ja cu vala malo na put
Dok odem u halu mogu se pohvaliti da sam posjetio japan, koje sranje jbt
al' se naputovah za ovih 2:20 minuta.... ne znam kako da se riješim jet laga ;)