Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li to \"mujketu\" i kompaniji krivo sto u Sarajevo svake godine dolazi sve vise i vise turista??? I svaki odlazi sa razbijenim predrasudama o rusevinama i \"Teheranu\"...
\"zapaljujuće lijepe planine\" ... hmmm ... zanimljivo ....
Sta jesuli to Srbi otisli iz Sarajeva?! Bas mi je zao :( Fuj kako je to tuga.... Dobro je pa ima pravoslavac u Sarajevu..
vjest na SarajevoX treba da glasi : PROMJENE u SARAJEVU ODOSE GRADJANI , DODJOSE PAPCI
pogledas kako se zovu vlasnici sa-x i sve ce ti biti jasno
Svaka vijest koja degradira muslimane expresno dobija svoje mjesto na sa-x, a kada se objavi da je neka dzamija kamenovana (iako se takve vijesti rijetko objavljuju na sa-x) onda je, u pravilu \"zabranjena za komentarisanje\"
gdje odose talibani ? u sarajevo ?
pa znas i sam da je kod nas sve to onako... \"otprilike\". :))))
U Sarajevu vazi - zbogom turisti, dobrodosli talibani i vehabije
Svaka čast brzo ste ispravili.
Evo sada je 14 časova i 12 minuta, a vi ovo vijest objaviste u 15 časova. Ima bilo ko ko ja malo pismen da vas kontroliše na Sarajevo x-com šta pišete.