Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja bi snogu pao dok bi ovo obašo usisivačem :) ...ostalo bi mi tama 6 sekundi od godišnjeg odmora:)
hahaha, ispovijest jednog bosanskog gastarbeitera :))
...jok bolan, naučio održavat čisto / uredno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zadnji put kad sam bio tu ubio me propuh. Nikad više.
samo jedan spa tretman... nema sanse da to uzmem... ponuda iz 80-ih godina.. idem na vlasic, tame me vazda tretiraju...
Zasto ponekad ne reklamirate ljepote BiH i kakve mogucnosti se gdje pruzaju? Uz razne ljepote, mogucnosti smjestaja i slicne stvari. Zar je to previse istrazivanja?
Snijeg na prvoj slici kako je samo lijep :)
aaaaaaaaa raj! obozavam planine... jos ovakav ugodjaj... ufff ne bih se kuci ni vracala...
I tata bi sine..
i ovo je kao najskuplja koliba na svijetu?? how yes no
kad preračunaš 980.000KM i podijeliš na 7 dana, pa zatim na 22 osobe, ispadne nešto jače od 6.500 po osobi dnevno. Iako je to za nas smrtnike i dalje ogromna suma, postoje ljudi kojima su ove pare sitnica, pogotovo s obzirom da sve to uključuje i vrhunsku hranu i vina.
Klix imate smjesnu editorialnu politiku stvarno : clanke za radnicke klase, clanke za bogatase... To je cista segregacija izmedu bogate i siromasne
dosta mi je vise ovog zavirivanja:-)imal sta konkretnije:-D
Hejjj draga moja pa gdje si ti, ne das se vidjeti. Bas neki dan pitam gdje si, reko da li je sve oki doki? I sta bi ti konkretnije dovoljno i da se zaviri, kako kazu bolje ista nego nista. hahahah ;-) :-*****
znam ja sta bi ti htjela da vidis nema toga ovdje :P
PRIKAŽI ODGOVORE (9)