Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite se onoga što SAD priča. Ljudi žive i furaju svoj fazon, a Amerima krivo što postoji neko mjesto na svijetu koje im može prkositi.
pravo im prkose, yebu im mater, haos... pogledaj koji dokumentarac na YT o Sjevernoj Koreji pa ćeš vidjeti o čemu se radi i kako se tamo živi.
pogledaj na yutubu pogledaj na njutubu debilu jedan youtube ameri drze propaganda bezimeni mamlaze
Svi ti sletovi, koreografije na stadionima, sve je to karakteristicno za organizovanje Olimpijade ili Svjetskog prvenstva u fudbalu ili atletici, a obzirom da se to kod njih nece desiti ni za 20 godina, onda je to jednostavno samo sebi svrha i zapravo govori koliko prizeljkuju jedno takvo, veliko takmicenje u svojoj zemlji.
Ko u Titova vremena... sletovi, pionirske marame, stafete, vojnici, parade itd... jad i cemer... a jos su jadniji oni nasi koji i dan danas zale za titom i ovom jadnom paradom.
maaajjke ti ša je vođe zadivljujuće?e ovdje bi bijo sevam izvršiti agresiju :p
http://www.cestitkeza.com/
Tamo je crnije nego što normalan ćovijek može zamisliti. Pogledajte dokumentarac gladna dijeca komunizma, na you tube i sve će vam se samo kazati.
Kada je tamo tako divno i krasno onda treba sve ove SDP-ovce i ostale komunističke recidive tamo poslati da prodišu punim plučima !!! Šta ce oni u EU ? Evo im Sjeverna Koreja oaza komunizma za kojim čeznu !!! Ovdje i u EU se samo pate !!!
Jeli i kd njih Sjeverne Koreje najavljuju dnevnik dobro vece prijesedniku i prijesednici kao nekad u Albaniji za vrijeme vladavine Envera Hodze
ljepi TITO
S. Koreja je naša majka
...izvorni soc-realizam...budi nostalgiju za vremenom kad je život bio jednostavniji, a bolji...
jrn, istraži malo na yt-u o sjevernoj koreji, syebaćeš se.
Srp i cekic a sta je onaj treci ku..c?
Jel ovo fedja slikao??
Ovo nasi da se zahvale pa vrate.. jutros su na koreix.sk objavljene slike nase prelijepe drzave kao i slike i zivotne srceparajuce price nasih politicara.l. pa eto.. klix da se oduzi odmah :)