Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kod nas proljece kasni a o penzijama i da ne pricam.
Turska - i turistička velesila! Uvijek rado u Anatoliji ( Belk, Kumkoj) i Istanbul idem! A kad odem u Hrvu i naručim kafu, neljubazni konobar mi odrzi lekciju kako se ne kaze kafa nego kava! Zato Memo evo već 3 godinu bojkutuje lijepu njihovu!
#Belek!
Ma nista ljepse nego na Panonsko u Tuzli...,moja hanuma ponese pitu jos onako vrucu...,a ja kada se razbacam sa jelom svi me gledaju i umiru od zavidluka... ;-)
ma lako je meni za njih ..... Švabama ljeto nikad ni ne prestaje , ako nije u Evropi , jest u Australiji , na Tahitiju , Maldivima ,Havajima ili na Copacabani. hoće im se može im se
Nadam se samo da ne bude frke ! Prema Turskoj se nesto opako okrenulo !!! Daj Boze da bude sve u redu !!!
Zasto? Turska je europljanima jedna od glavnih turistickih destinacija vec desetljecima, nije to nista "u zadnje vrijeme". Sto se usluge tice jos uvijek nenadmaseni, plaze super, hoteli super, hrana super, sigurno izvan hotela, hrpa stvari za vidjeti ako to zelis; od kulture pa do prirodnih ljepota. Iznenadila bi se koliko i cega ima sve za obilazak, ja jesam kad sam prvi put bila, odusevila me.
Draga Moreno pa bas zato. Ne zele "neki" uspjesnu muslimansku zemlju. Po ko zna koji x pisem da je u toku unistenje svih starih kultura i civilizacija, koliko vama ljudima treba da to shvatite???
Je*eš more, ionako idem samo dokle se tramvaj čuje
vidi moreta sto je poplavilo
Mi jos ni skije nismo odlozili, a oni se ufatili kupacih gaca ...
meni se dovoljno spustit u Zenicu da osjetim Tursku
Ja zaboravio da ce sad ljeto...uskoro ce politicari na kolektivni godisnji odmor, kad je rijec o godisnjem u tome uvijek nadju zajednicki jezik sto se mene tice, pravo da kazem, meni svaki mjesec isti, krpis kako znas i umijes....
Ahh taj miris mora...večer i spojene rukice za dugeeeeee šetnje.:)
Turci kurcev narod
Ubiše Turci evropsku konkurenciju sa All inklusive! 😘😄
Za Skandinavce i Nijemce ljeto nikad ne zavrsava ...idu ljudi na Kubu, Maledive, Ujedinjene Arapske Emirate gdje je zimi izmedju 35-40 stepeni!
Sunce, more, plaza, voce i kokteli ! Ali uz to miris lavande, maslinovo ulje, kokosovo ulje :) nista bolje!
Budem nekoga platila da ih ubija umjesto mene :)))
i kad bošnjo počne pametovat, kako stranci samo rade, kako ne znaju uživat :D